Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi is a problémája itt a...

Mi is a problémája itt a cikkírónak azzal, hogy egyeseknek célja megváltoztatni a hagyományos családmodellt?

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 1. 13:42
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
A melegség egy vadhajtas. Mi sem bizonyítja jobban minthogy nem tudnak gyereket nemzeni. A természet "kipusztitja" őket. Minek turnank bele az anyatermeszet munkájaba?
2014. márc. 25. 21:54
 22/39 anonim ***** válasza:
55%

Kinek kérdező?

A társadalomnak avagy a nemzetnek.

A mai liberálisok bebizonyították már hogy amit ők akarnak, az biztos hogy kárára van a normális többségnek így vagy úgy.

Inkább úgy hívnám őket, liberálfasiszták.

Ezek mindig a helyi nemzet ellen vannak, az nem érdekli őket hogy a nagy demokráciában a többségnek legyen jó, áá neeem, nekik mindig azt a kisebbséget kell pumpolni amit valamilyen formában a többség ellenére van.

A nyugatnak ez lesz a veszte, a franciáknál akik már amúgy is elkorcsosultak, már lehet látni mire vezet a liberalizmus, a nagy demokráciában bizonyos helyekre a rendőr, kommandó nélkül nem mehet be.

Valahogy a klasszikus francia filmekben sosincs arab,fekete, a valóságban pedig már mindenhol ott vannak, és ahogy a Family guyban is mondták, ezek tényleg feketék.

Meglehet azt az országot is nézni, tele van minden a laza erkölccsel, azt lassan a bevándorlók város részeket foglalnak el kizárólag használatra. Azok valahogy mégsem liberálisak...

Én minden ilyenre, mint ellenség tekintek.

2014. márc. 26. 00:54
 23/39 anonim ***** válasza:

" A melegség egy vadhajtas. Mi sem bizonyítja jobban minthogy nem tudnak gyereket nemzeni. A természet "kipusztitja" őket. Minek turnank bele az anyatermeszet munkájaba?"

A meddő heteroszexuális párokról is hasonló a véleményed?

2014. márc. 26. 10:46
 24/39 anonim ***** válasza:

Idézek egy cikkből:

"

Kínában a tv filmek szereplőinek egyikének sem lehet házasságon kívül született gyermeke, az ugyanis ellentétes a hagyományos kínai családmodellel és a családtervezési szabályozásokkal."

[link]

Csak hogy értékelje mindenki a jó sorát.

A meddő hetero párral semmi probléma nincsen, örökbe fogadásról hallottál már?

2014. márc. 26. 18:18
 25/39 anonim ***** válasza:

jó hát meleg párok is örökbe fogadhatnak ... ugyanott tartunk, nem?

de mi ez a zagyvaság, hogy a liberalizmus így a nemzet ellen meg tudom is én, sablonbaromságok :(

2014. márc. 26. 22:32
 26/39 anonim ***** válasza:

Nem érted, nem is érdemes erről vitatkozni akkor.

Ezt nem érteni kell, ezt érezni. A normális ember érzi hogy ez nem helyes, a nem normálisak meg nem érzik, nem fogjuk egymást meggyőzni úgy sem.

Vagyis meglehetne, de azt ti úgy sem fogadjátok el indoknak hogy a gyerekben ez deformitásokat fog okozni.

Mennyi sérült ember keletkezik a rossz családi viszonyokból, hát ha még ezt megfejeljük egy ilyen abszurd dologgal.

Jó családi minta ez a gyereknek? Nem. És itt a pont a mondat végén.

Aki meg a rosszat erőlteti rá másokra, az rosszat akar, rossz ember, ez is pont.

2014. márc. 27. 00:13
 27/39 anonim ***** válasza:

hát ha rátok meg semmilyen pszichológiai indoklás nem hat, és a józan ész kívül esik a gondolkodással átfogható körön, akkor úgy tényleg nehéz.

mert, mégis milyen deformitásokra gondolsz? én speciel ismerek ilyen gyereket más országból, és az ég adta világon semmi baja, sőt, nagyon is jól van.

2014. márc. 27. 00:46
 28/39 anonim ***** válasza:

"Jó családi minta ez a gyereknek? Nem. És itt a pont a mondat végén. "

így van, csak ugye ha kicsit értesülnél a dolgokról, akkor tudnád, hogy az ún. mintának az ég adta világon semmi szerepe, sőt mi több, legtöbbször ezt pont elutasítja a gyerek! na most lehet pont.

2014. márc. 27. 00:47
 29/39 anonim ***** válasza:

Utolsó szerintem ez nagyon igaz amit írtál.Rengetegen pont,hogy direkt a szüleik hibáiból tanulva vagy annak negatív következményeit látva fognak teljesen máshogy élni.

Ők legalább annyian vannak,mint akik követik a szüleik példáját.

Szerintem ezt így nem lehet behatárolni.

A hagyományos családmodell nagyon sok sérült embert termelt eddig ki,akik ebben nőttek fel gyerekként.

Szerintem a kulcsa mindennek a szabadság és a függetlenség.Ahol vkit korlátoznak és függ másoktól az szerintem nem egészséges.Ezekből lesz a rengeteg alkoholista.

Szerintem akkor lesz a társadalom egészséges,ha a tagjai kölcsönösen elfogadják és megértik egymást,és elfogadják a különbözőséget.

Minden ember más vmiért így alakult.Ennek oka van.

2014. ápr. 1. 07:57
 30/39 anonim ***** válasza:

27 Akkor szeretném ha a "józan ész" és a "pszichológiai indoklás" alapján kifejtenéd az álláspontod.

Mert az vicces hogy az ellenzők pont ezekkel ellen érvelnek, te meg ezeket hozod fel érvnek.

28 Ühüm a családi mintának semmi szerepe nincs a gyerek fejlődésében, mert az még kifejezetten lázad is ellene? (Lázad apa és anya modell ellen, és ő inkább két apát szeretne? Te hány ilyen gyereket láttál már, aki ez ellen lázadt? Mondjuk lehet te,ti voltatok azaz 1 a 100ból.)

Na gyorsan olvassatok egy pszichológia alapok könyvet, mielőtt jön a többi nettó baromság.

28 ne keverd bele apa+anya modellét abba hogy ki lesz alkoholista, kire telepszik rá a szülője, hogy egyáltalán ez okozza a problémát, mert ezeknek semmi köze a modellhez, vagy annak hibáihoz.

Apa+apa csak tökéletes ember lehet?

Ők nem isznak, nem veszekednek, és még a wc deszkát is lehajtják maguk után?

Csak kíváncsiságból, szerintetek egy "két pasi meg egy kicsi" szituációban a fiú, vagy lány honnan fogja megtanulni és értékelni az anyai,női szeretet, törődést, viselkedés mintát?

Mert ahogy a leszbikus felsőbbrendűséget hirdető hozzászóló is leírta már, egy átlagos férfi sosem lehet anyja egy átlagos gyereknek, hátha még egyik másik vagy mindkettő nehéz eset. Ki lesz ez esetben az anya?

Mert bizony a gyerek úgy fog belemenni az életbe hogy tudja mit jelent az hogy valakinek anyja van, ha belekerül reményeink szerint egy hetero kapcsolatba, csak pislogni fog, mert majd ott kell belerázódnia abba a szerepkörbe ami neki kimaradt.

És a gyerek nem fogja érezni, nem fogja tudni mi az hogy anya, mi az hogy valakinek van egy anyja, milyen az ő kapcsolatuk. Szokták mondani apa nélkül felnő a gyerek, de anya nélkül nagyon nehéz. Vannak olyan érzelmi mélységek, sémák, amit csak egy anya adhat át.

2014. ápr. 1. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!