Jobb vagy baloldaliak vannak többségben ezen az oldalon?
Nem lehet tudni.
Szerintem elég vegyes.
Nyilván jobboldaliak. A magyar baloldal kinek tetszhet még?
Szélsőjobber is van bőven. Abból is a műveletlenebb. Persze művelt szélsőjobbos alapból nem nagyon akad, aki művelt, az nem zsidózik meg trianonozik.
"A fideszesek minek számítanak?"
Centrális jobboldal.
Behemót!
..."Persze művelt szélsőjobbos alapból nem nagyon akad"...
De akad, csak nem hinnéd, mert értelmesen válaszol!
A többiek meg vagy felnőnek, vagy úgy maradnak!
"Szerintem a Fidesz egy fasiszta apukától és egy kommunista anyukától származó torzszülött."
Persze, és a jobbik az isten XD
Valóban ótvar a fidesz, sorra tosznak el mind szociális, mind gazdasági kérdéseket, de az MSZP-t (bármilyen formában is) visszaengedni, hogy a maradék húst is leszopogassa a csontjainkról, hatalmas ökörség volna. Szintúgy a jobbikot, a remek IQFighter képviselőivel, a hitvány "magyarmegváltó" államgazdasági programjukkal, meg a nyíltan neonáci nézeteikkel.
"Behemót!
..."Persze művelt szélsőjobbos alapból nem nagyon akad"...
De akad, csak nem hinnéd, mert értelmesen válaszol!
A többiek meg vagy felnőnek, vagy úgy maradnak!
"
Iskolapélda. :D:D:D:D
Behemót:
Teljesen egyetértek veled.
Jó látni hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen gondolkodású ember ebben az országban.De valakit választani kell, és szerintem, mivel Jó nem lehet, mindig a legkisebb rosszat kell választani. Ami most egyértelműen az Ellenzéki Összefogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!