Hurrá megújulás és korszakváltás Gyurcsánnyal, Fodorral, Kunczéval. Mit szóltok ehhez baloldaliak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 13:18
1/4 tetro válasza:
Én középen vagyok, de nem szólok semmit. Sőt itt azt tapasztalom, hogy szinte csak jobboldaliak pörögnek ezen a dolgon, de ők mint a bugócsiga.
2/4 Andizsuzsi válasza:
Elfogadom Bokros azon véleményét, miszerint az Orbán kormány leváltásához a Gyurcsány jelentette kockázatot is be kell vállalni. Itt nem szeretem-nem szeretem kérdés van, hanem kőkemény érdekek. Együtt sem gondolom, hogy elég számú szavazó lesz az ellen-oldalon, külön-külön biztosan nem lenne.
3/4 Ozmium42 válasza:
Minek szakadt darabokra az MSZP és az SZDSZ, ha most ugyanazok a tagok állítanak közös listát, akik szakadás nélkül is a listán lettek volna?
Gyurcsány Ferenc miért nincs még börtönben?
4/4 tetro válasza:
1. már réges rég nem ugyanazok a tagok, nem ugyanaz a rendszer... az szdsz-ből lényegében alig maradt valaki
2. a) semmi olyat nem követett el, ami törvénytelen lett volna
b) ami bizonyítható
c) a másik oldal ugyanúgy benne van mindenben, nem érdeke a felelősségre vonás
d) a Fidesznek csak a szája volt nagy, hogy mindenki börtönbe megy, és valójában bénák egy egyszerű vádat összeállíttatni a független ügyészségükkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!