Mégis ki fog még a fideszre szavazni?
Már a rezsicsökkentéses cikk alá is olyan kommentek érkeznek, aminek több, mint fele átlát a szitán. Szinte mindenki, akit ismerek szidja őket, ahol lehet.
Akkor miért ilyen biztosak a győzelmükben?? Miért mutatja minden felmérés azt, hogy ezek a legerősebbek?
Bármekkora is a támogatottsága a legnagyobb pártnak, sokkal többen vannak akik nem szavaznak senkire!
Ezeknek kéne egy párt!
Úgy bírom azokat, aki lepontozza az összes normális véleményt :D Akkor ti mind gyurcsányiták vagytok, vagy mi?
Miért is lenne jobb, ha most nem a Fidesz nyerne? Úgyse tudna mit kezdeni a baloldal, ha nyernének véletlenül. A Fidesz mindenhova berakta az embereit. Ha most nem, akkor 2018-ba visszajönne a Fidesz.
Ki dönti el,hogy egy válasz hány %-ban hasznos ? a 15/15
miért 0% ??????
hogyan müködik ez a gyak.rendszer ?
ja és a válasz : nekem nem ártott a mostani kormány,
a régi viszont ,igen.. talán az időzités vagy az én pechem
volt ilyen..lehet !
egyszerüen divat szidni őket..ez most a módi,lehet..talán
a közgazdászok pontosan tudják megindokolni,miért rosszz nekik,most ! bizonyos munkahelyek szemét módon alacsony fizetést adnak...de ez nem a kormány hibája
a falunk polgármestere fideszes...uj orvosi rendelőt épitettek pályázatból...na és ? az előző alatt meg csak
sár volt az utcákon..ez is vélemény,na lehet 0%...nem zavar..
bocsi ! ha egy cég,ami nem állami,kevés fizetést ad a dolgozónak,az mééér a kormány hibája ?
egyzserüen a vezetők és a tulajdonosok lenyelik a hasznot,
elkönyvelgetik a különböző oldalakra... az is a kormány hibája ?
csak ugy eltünnek cégek, aztán a dolgozók meg mehetnek a sunyiba...
és melyik mszp-s politikus lenne jó? ha ők nyernének ??
az meg ujra a saját zsebét tömné meg először..a népet leszarja
Egyetértek, hogy a kormánynak nem sok beleszólása van a magánvállalkozások bérpolitikába..
Én is sok céget ismerek, akik éhbéren tartja a dolgozóit a tulajdonos meg új kocsikat vesz a kölkeinek meg a rokonság egyéb tagjainak, meg házat épít a lányának a fia meg világot lát évek óta.. Aztán kiáll a dolgozók elé és el kezd sírni, hogy milyen sz@r évet zártak és nincs pénz jutalomra meg étkezési jegyre.
Undorító.. Az egész család luxusban él mindeközben kifizették két lakás devizahitelét egy összegben.. Na mindegy.. Biztos van olyan is akinek nincs megrendelése és állami pályázatokra volt berendezkedve és a Fidesz most másnak adja és ezért tönkremennek, de szerintem a többség nem ad annyi fizetést amennyit elbír a cég, inkább belapátolják a családi kasszába az ÁFA és egyéb csalásból megspórolt pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!