Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon épp puccsot...

Magyarországon épp puccsot hajt végre Orbán a magyar parlament ellen? Vagyis amit most ő csinál azt 2008-ban még puccsnak nevezte. Mi lett ezzel?

Figyelt kérdés

Mi lett abból, amit Orbán mondott még ellenzékben? Hogyhogy most pontosan ugyanezt csinálja? És a fideszesek most miért támogatják ezt, miközben a múltban ők is ugyanúgy ellene voltak, mint a párt?

Azzal, hogy az aki olyan szerződést ír alá amit 10 évre titkosítanak akkor az puccsot hajt végre és hogy nem lehet 2 nappal az aláírás előtt felhozni Paks bővítéséről szóló dolgokat. Viktor pontosan ugyanezt csinálja most is, mint amit máskor puccsnak nevezett.

Ezt még 2008-ban gondolta:

" Történik valami, ami Magyarországon mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen. A magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen. Tíz évre titkosított, hosszú távra szóló szerződést köt Oroszországgal a XXI. századot és a magyar nép, a teljes Kárpát-medencei életét döntően meghatározó kérdésben: az energia kérdésében. Úgyhogy arról mi semmit nem tudunk. Ez figyelmeztet bennünket arra, hogy miközben itt a gyakorlati együttműködés kérdéseinek feszegetésével töltjük majd az időnket, van még teendő; a rendszerváltás korából, az előző rendszerből itt maradt romok eltakarítása, kártékony, rossz politikai reflexek és mentalitások eltakarítása..."

[link]

2014. febr. 22. 18:55
1 2 3 4
 31/31 Shai-Hulud ***** válasza:

@Behemót

Nos köszönöm igen értékes hozzászólásaidat, és a linkeket, amikben a kormány igen előremutató döntésének fényesítgetésén kívül SEMMI nincsen... Tudjuk, hogy az egyedül üdvözítő út számunkra az, amit ez a nagyszerű testület számunkra kijelölt.

Szívből köszönöm a számomra írt privát üzeneted, amelyben kifejted, hogy a meggyőződéses hülyéktől viszket a legjobban a tenyered. Csak azt az egyet nem értem, hogy még miért nem törölted alaposan képen magad, hátha kicsit észhez térnél...

Nem, senki nem mondta, hogy a HVG hazudik. Teljesen igazuk van abban, hogy a hitel 3,9-4,95% közötti. Az is igaz, hogy Giró-Szász szerint a hitel "nem veszélyezteti az államadósság csökkenő pályáját". A probléma csak az, hogy az IMF hitelek jellemzően 1,09 % kamatozásúak, csak a hosszú lejáratúak emelkednek szignifikánsan 3,09-4,09%-ra, amelyek még mindig 0,9%-kal ALACSONYABBAK, mint az orosz hitel.

Valóban hinni lehet a HVG-nek, az is teljesen igaz, hogy a fenti idézetet Giró-Szász mondta. Csak a mondat maga hazugság, mert ugye EZ IS HITEL, attól függetlenül, hogy (milyen elegáns megoldás) egyszerűen NEM SZEREPELTETIK az államadósságban.... ÜGYES, határozottan ügyes!

És még azt mondod, én vagyok a hazug...

Bár ezt is már kikértem magamnak, de úgy látszik veled nem lehet normális keretek között, tisztességes hangnemben beszélgetni.

Többi válaszodból is csak az látszik, hogy vagdalkozol magad körül, aki nem ért egyet veled, az csakis elmebeteg, vagy hazudozó lehet... Ugye nem baj, ha erre azt mondom, hogy MINDEZ KIZÁRÓLAG TÉGED MINŐSÍT.

Továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy ez a paksi alku a jelenlegi felállásban, a titkolózással, alkukkal, hosszútávú következményekkel többet árt az országnak, mint amennyit használ.

De tudom, én csak egy elmebeteg hazudozó vagyok. :D

2014. febr. 23. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!