Fodor Gábor és a pártja nem fognak bejutni a parlamentbe?
Figyelt kérdés
A párt neve Magyar Liberális Párt. Szerintetek befog vagy nem fog bejutni ?2014. jan. 11. 16:44
1/13 anonim válasza:
Én szeretném h bejussanak, de szerintem nem fognak.
2/13 anonim válasza:
Remélhetőleg nem.
Max ha felkapaszkodik az ellenségi összefogás hátán, mint Gyurcsány.
4/13 anonim válasza:
én azt remélem fodor gabriella a sittre jut, mert évekig az szdsz fejeseként életben tartotta a gyurcsótány-kormányt, hagyta, hogya böszme tönkretegyen mindent és terrorizálja a népet! ez hazaárulás! megér egy életfogytiglani sittet kenyéren és vizen élve!
6/13 anonim válasza:
Nem ez volt az a csapat, amelyik éveken át abból próbált megélni, hogy politikai kérdést csinált egy közbiztonsági kérdésből, és csípőből nácizott le mindenkit, aki nem értett velük egyet?
9/13 anonim válasza:
Mert fodor gabi egy hipokrita pööcs. Pofázik az együttműködésről, aztán a nem is mérhető pártjával feltételeket szab, hogy hogyan kooperálhatna a többi idiótával. Mellesleg senki nem kíváncsi a sz@ros neoliberális dumájukra. Gabikám azt nyilatkozta, hogy neki tulajdonképpen jó az egykulcsos adó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!