Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon épp puccsot...

Magyarországon épp puccsot hajt végre Orbán a magyar parlament ellen? Vagyis amit most ő csinál azt 2008-ban még puccsnak nevezte. Mi lett ezzel?

Figyelt kérdés

Mi lett abból, amit Orbán mondott még ellenzékben? Hogyhogy most pontosan ugyanezt csinálja? És a fideszesek most miért támogatják ezt, miközben a múltban ők is ugyanúgy ellene voltak, mint a párt?

Azzal, hogy az aki olyan szerződést ír alá amit 10 évre titkosítanak akkor az puccsot hajt végre és hogy nem lehet 2 nappal az aláírás előtt felhozni Paks bővítéséről szóló dolgokat. Viktor pontosan ugyanezt csinálja most is, mint amit máskor puccsnak nevezett.

Ezt még 2008-ban gondolta:

" Történik valami, ami Magyarországon mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen. A magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen. Tíz évre titkosított, hosszú távra szóló szerződést köt Oroszországgal a XXI. századot és a magyar nép, a teljes Kárpát-medencei életét döntően meghatározó kérdésben: az energia kérdésében. Úgyhogy arról mi semmit nem tudunk. Ez figyelmeztet bennünket arra, hogy miközben itt a gyakorlati együttműködés kérdéseinek feszegetésével töltjük majd az időnket, van még teendő; a rendszerváltás korából, az előző rendszerből itt maradt romok eltakarítása, kártékony, rossz politikai reflexek és mentalitások eltakarítása..."

[link]

2014. febr. 22. 18:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Orbán és a mocsok bandája sz*pj*n lovat!
2014. febr. 23. 02:18
 22/31 anonim ***** válasza:

Erre az egészre csak annyit tudok mondani: (az ügyre, és a közállapotokra)

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

sok sikert!

2014. febr. 23. 10:22
 23/31 Shai-Hulud ***** válasza:
90%

"Miért hazudozol?"

HAZUDNI maximum te szoktál. Én pedig nagyon határozottan kikérem magamnak.

"Alig találtam ebben a válaszodban olyasmit, ami igaz lenne."

Talán el kellett volna olvasnod.

"Nem tudnánk senki mástól fűtőelemet beszerezni egy orosz típusú reaktorhoz, csak az oroszoktól."

Vagy ÁTTÉTELESEN az oroszoktól, azaz közvetítőn keresztül.

Tudod régebben vásároltunk mi úgy USA terméket a japánoktól, hogy olcsóbb volt, mert a japánok olcsóbban kapták meg, és még mi is olcsóbban tudtuk megvenni, mintha az USÁ-ból közvetlenül rendeltük volna... A nemzetközi kereskedelem sok mindenre jó.

Éppen ezért vetődött fel bennem, hogy ha már ugye kizárólag az oroszoktól tudunk fűtőelemet vásárolni, akkor ezt miért is kell KÖTELEZŐ jelleggel bevenni a szerződésbe? Nehogy véletlenül az észtektől, vagy az ukránoktól vásároljunk orosz fűtőelemeket?

Jó, OK, tudom, neked idáig nem terjed...

"A világon semmit nem értesz a reaktorok működéséhez, ugye? Most már csak azt nem értem, miért foglalsz állást akkor ebben a dologban. Te sem veheted komolyan magad :)."

Nem, valóban nem vagyok atomfizikus. Mérnök vagyok. :)

Miért te az vagy? :D

Akkor te miért veszted komolyan magad?

"A politikától függetlenül örvendek nagyon annak, hogy valaki meglépte Paks II-t."

Nos én meg nem örülök neki. Valóban szükséges az energetikai bővítés, de NEM MINDEGY, MILYEN ÁRON!!!

Látom, neked mindegy.

"Annak pedig külön, hogy a jó hírű, világelső orosz atomenergetikai céggel csináltatják."

VILÁGELSŐ??? Nem is értem, a svédek miért nem az oroszokkal építenek erőművet? Biztos nincs pénzük rá, hogy megfizessék az igen fejlett orosz technológiát, így kénytelenek a saját elavult, huszadrendű módszereiket használni.

"A projekttervezetet nagyjából ismerem, jónak látom. Ennyi az egész."

Na itt a baj, hogy egy nagyberuházásnál NEM ENNYI AZ EGÉSZ. Tovább kellene látnod az orrodnál. Egyébként magát a projektet én is jónak, kivitelezhetőnek tartom. Csak éppen NAGYON GAZDASÁGTALANNAK.

"Betont nem, a melósokat igen. Saját céggel kiviteleztetnének, ergo a profit kivándorolna az országból."

Most nagyon hülyeséget beszélsz... A fővállalkozó akkor sem fizet többet, ha ezzel saját országát támogatná, és abba lapátolná a nyereséget. Neki tökmindegy, hogy kinek fizet, csak minél kevesebbet kelljen. Semmi olyat nem fog otthonról hozatni, amit itt megvehet olcsóbban - például alvállalkozókat, munkásokat, nyersanyagot.

"Az oroszok ennek 40%-áról kegyesen lemondtak a javunkra."

Kegyesen. Persze. :D

Nekik sem érné meg betonozó szakmunkásokat, épületgépészeket, és főleg betanított munkásokat hozni az Urálon túlról, azt megkapják itt is. Olcsóbban, mintha a sajátjait utaztatná, szállásolná, és különböző pótlékokat fizetne nekik.

Az üzleti világban KEGYESSÉGRŐL szó sincs! Naív vagy.

"Na még ez b....a a szemem. Nem látom be, hogy miért ilyen határtalanul ostoba az átlag, hogy ezt a lókuki 3000 milliárdot olyan hatalmas nagy összegnek tartja. "

A 20000 milliárdnak az 1/7-e. "lókuki" ugye? :D

Nem is olyan hatalmas összeg, valóban....

"különösebb gazdasági erőfeszítés nélkül a következő 3 évben vissza tudnánk fizetni. "

Mondd, te hol élsz? Mert ezek szerint nem itt Magyarországon...

"Az IMF, amellett, hogy belepofázna a mit? hogyan? kérdésekbe, éppen olyan uzsorakamattal adná kölcsön a pénzt, mint az oroszok. "

Egyrészt az IMF eddig abba pofázott bele, amikor nem teljesítettük valamelyik vállalásunkat...

Másrészt az IMF hitel OLCSÓBB mint az orosz.

Harmadrészt nem értelek, most akkor az orosz hitel is PONT ÚGY uzsorakamat szerinted? :)

Azt se tudod, mit beszélsz, csak öntöd a propagandát...

Talán nem ártana tisztelt kormányunknak végre kitálalni, és elmondani, hogy milyen szerződéseket kötnek meg a mi nevünkben, és a mi bőrünkre?

2014. febr. 23. 10:54
 24/31 anonim ***** válasza:
Az egész négy év összefoglalható a puccs szóval.
2014. febr. 23. 10:54
 25/31 anonim ***** válasza:
Most ezen mi a meglepetés, az egész Fidesz a rendszerváltás óta köpönyegforgató kétszinű szélkakas politikát folytatott.
2014. febr. 23. 11:02
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

ma 10:54

A világon semmi értelme beszélgetni veled, szemrebbenés nélkül hazudozol, és ömlik a hülyeség az agyadból. Téged a tények nem zavarnak, meggyőződés helyett a vitát keresed. Csakhogy én ezt az undorító, és értelmetlen hozzáállást nem teszem a magamévá.

2014. febr. 23. 12:48
 27/31 A kérdező kommentje:

ma 12:48

Már bocs de honnan veszed, hogy neked van igazad? Mert te neked meggyőződésed, hogy igazad van és azt tartod szem előtt amit a párt mond. Ők alapból hazudnak.

2014. febr. 23. 13:09
 28/31 anonim ***** válasza:

"Mert te neked meggyőződésed, hogy igazad van"

Nem, hanem a tények ismerete az, ami alapján lehazugozom ezt a válaszolót, meg továbbra is mindenkit, aki hazudik. Tökmindegy, milyen célból. Hangulatkeltés, meggyőződéses hülyeség, teljesen mindegy, aki hazudik, az nálam hazug.

[link]

[link]

[link]

[link]

Gondolom te sem veszed magad komolyan, mikor azt mondod, hogy a HVG hazudik, te viszont nem. Természetesen ekkor is hazudsz.

2014. febr. 23. 13:21
 29/31 anonim ***** válasza:

"Mert te neked meggyőződésed, hogy igazad van és azt tartod szem előtt amit a párt mond."

Erre már válaszoltam, te elmebeteg. Lesz.arom Vityát is, meg a Fideszt is. Jelenleg csak rosszabbra tudnék szavazni, de ezen kívül semmi nem tartja a szavazatom náluk. Ők is olyan szemét rablógyilkos banda, mint a világon minden politikus.

Erről szól egyébként a valaghülye emberek mindennapja, ne hagyjuk, hogy a tények befolyásolják a véleményünket, hazudozzunk csak, mert de jó is keseregni. Tudjátok mit? Keseregjetek egymásnak.

2014. febr. 23. 13:24
 30/31 anonim ***** válasza:

"Nehogy véletlenül az észtektől, vagy az ukránoktól vásároljunk orosz fűtőelemeket? "

Kár, hogy se dúsítójuk, se technológiájuk nincsen hozzá... mondd, te tényleg ilyen hülye vagy, vagy divat lett arra felétek égetni magad azzal, hogy egy szakma kérdéseiben orbitális ökörségeket nyilatkozol?

2014. febr. 23. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!