Szerintetek van olyan aki 2010 óta fideszes?
Nem hiszem, amúgy első akkor te csak ilyen divat Jobbikos voltál, ismerek én is ilyet, előadta hogy mennyire Jobbikos, azt a végén csak kiderült hogy a fideszre szavazott...
Aki ténylegesen Jobbikos az már nem fog utána sosem másik pártra szavazni.
Aki eddig nem szerette a fideszt,nem rá szavazott az ezután sem fog.Inkább veszít a táborából.De hogy mennyit?A dohányboltosok fideszesek :D
A fidesz nem tartott be semmit ami miatt megválasztották.
Gondolok itt a 100.000 munkahelyre meg az államadósság csökkenése ami szinte inkább nőtt mint csökkent.Sajnos vannak még emberek akik hisznek a mesében.
"Nem hiszem, amúgy első akkor te csak ilyen divat Jobbikos voltál,"
Olyan nincsen, hogy divat-Jobbikos, egy pártra nem divatból szavazunk, hanem mert egyetértünk vele. Én is leadtam a kettő közül az egyik szavazatomat a Jobbikra 2010-ben (talán egyéniben szavaztam rájuk), de soha senkivel nem beszéltem meg, hogy kire fogok szavazni. Magánügy.
Idén már kizárt, hogy a Jobbikra szavazzak, nagyon elmentek egy olyan irányba, ami nekem nem tetszik.Egyszerűen látni már a felszólalásaikon, hogy jó mélyen belekóstoltak a parlamenti életbe, ezenkívül azt is gyomorforgatónak tartom, hogy hazaárulóznak/mutogatnak a "politikusbűnözőkre", miközben ők árulnák el a hazát azzal, hogy kilépve az EU-ból alsóhangon félmillió embert az utcára küldenének, és nem egy Jobbikos polgármestert csíptek már meg sikkasztás, csalás, visszaélés vádjával. Akkor ők nem politikusbűnözők?
5.Persze lehet valaki fideszes.Ez szimpla logika?Milyen logika?A foglalkoztatás nem nőt,szerintük igen ,mert bele számolják azokat is akik külföldön vannak,és a közcélú munkásokat is.Az államadóssági rátát majd nézd már meg légyszíves.Az elmúlt 4 év csak hanyatlás és megszorításról szólt.Persze választás előtt rezsicsökkentés ,hogy a sok okos logikus gondolkodású(mint te) rászavazzon.Ha majd megnyeri majd aztán nézd meg milyen csökkentések lesznek .Ez csak parasztvakítás!
Nézd meg miket ígértek 2010-ben és azt,hogy mi is valósult meg ebből,majd aztán írj értelmes hozzászólást.
Lehet valaki fideszes!Bárki lehet bármi!Csak arra kérek minden fideszes rajongót,hogy ne beszéljen semmi logikáról!!Ha valaki a saját pénze ellen van abban nincs logika.Mint mondtam sajnos több mint valószínű,hogy a fidesz nyer megint ha nem is annyival,és majd akkor is lehet isteníteni mikor kezdődik megint megszorításos rész ;)
Ha kifejezetten ennek a rendszernek köszönheted h jobb neked,gondolom dohányboltos vagy :)
Van akinek jó,de több akinek nem.Így van ez :)
Azért kíváncsi lennék ,hogy mi az ami neked jobb lett amit a konkrétan a fidesznek köszönhetsz.
Ha rezsicsökkentésre gondolsz,akkor ki kell ábrándítsalak,mert a választás után vége lesz.
ma 00:27
Nekem is jobb lett anyagilag (bár nem sokkal), és közöm nincsen a trafikokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!