Közhelynek számít, hogy a politikusok korruptak és hazudnak. Fideszes szavazók, nektek milyen véleményetek volt 2010-ben a Fideszes politikusokról?
Kérdező!
A klasszikusok:
Viktor vol. 1: "Én még sohasem hazudtam..."
Viktor vol. 2: "Nem azt kell figyelni, mit mondok..."
Viktor vol. 3: "IMF jön, én megyek"
21:11
"Egyébként érezhető a kérdésen bármiféle előítélkezés, vagy irányítás?"
Mivel a fideszes szavazókat kérdezted a Fideszről, így eléggé egyértelmű, hogy kire célzol. Nem baj! Szokják csak! :) :) :)
08:14 Kérdező
Hozzázólás nem érkezett a részükről, de (remélem) bólogattak!
Nézz széjjel a világban, minden országban a politikusok a legkorruptabbak. Van akiről kiderül (legkapzsibb) van akiről nem. Én ezzel nem foglalkoznék. Nem látsz a kulisszák mögé. Ami a felszínre jön az a jéghegy csúcsa. Látvány perek, elterelő hadműveletek. Amíg a nép csámcsog olyan dolgokon, hogy "elkúrtuk" oszd meg és uralkodj, addig nem "velünk" foglalkoznak.
A szürke eminenciásokat nem fogod megtalálni, akik bábként mozgatják a pártvezéreket. A szürke eminenciások pénzelik a pártokat, nyilván cserében zsíros üzleteket akasztanak le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!