Mi a véleményed az alábbi politikusokról?
Vona Gábor
Orbán Viktor
Kósa Lajos
Gyurcsány Ferenc
Bajnai Gordon
Deutsch Tamás
Vona - náci
Orbán - ultrakonzervatív horthysta
Kósa - Orbán debreceni üdvöskéje
Gyurcsány - hiteltelen
Bajnai - szemtelen népnyúzó
Deutsch - ő leginkább nevetséges (pláne twitteren)
Lássuk csak.
Vona Gábor: Szerintem populista karrierista és gátlástalanul tud hazudni a hatalom birtoklása érdekében. Még akár konspirációs elméleteket is megetet a szavazóival.
Orbán Viktor: Cezaromán, hataloméhes, önkritika nélküli zsarnok, aki nem tűr ellentmondást. A teljes kontollért képes szabadságharcolni megalázkodni, hazudni mindent elkövet, hogy az ő akarata érvényesüljön. Kíméletlen köpönyegforgató karrierista, aki bármilyen eszmét vagy ideológiát kész kifordítani a saját hasznára.
Kósa Lajos: Nem ismerem, nem tudom megítélni...
Gyurcsány Ferenc: Ugyanaz olyan mint Orbán és Vona.
Bajnai Gordon: Tipikus menedzser, üzletember. Ha nagyobb felelősség kerül a kezébe képes önkontrollt tanúsítani, és a lelkiismeretére hallgatni. Nem hazug, nem önámító , nem hataloméhes, de valószínűleg nem is feddhetetlen.
Deutsch Tamás: Udvari bolond típus. Extrovertált már már exhibicionista ember. Marginális személyiség. Két dolog foglalkoztatja a pénz, és a szereplési vágya. Így számára teljesen mindegy, kinek az oldalán áll, szerintem megszokásból maradt a fidesznél. Nekem kissé egocentrikus önimádó hajlamú embernek tűnik. Szereti hallani a saját hangját.
Nem a válaszolóknak piros kéz, hanem a felsorolt politikusoknak!!!
Azt lehet...
Vona-nagyon nem szimpatikus
Orbán-inkább hagyjuk
Kósa-debreceni kiskirály, öntelt
Gyurcsány-inkább őt is hagyjuk, elég volt belőle
Bajnai-szakértő, elkezdte kihozni az országot a szarból és internacionálét sem szeret énekelni
Deutsch-ő vicces, de legyen inkább blogger
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!