Melyik párttal szimpatizálsz a legjobban, és beadattad már a H1N1 elleni oltást?
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 15:42
21/26 anonim válasza:
Már azt, hogy innen Munkácsról, úgy értem, hogy ott áll meg Beregszászhoz legközelebb a Kievi vonat
23/26 anonim válasza:
JOBBIK ÉN NEM ADATTAM BE CSAK AZ IMMUNRENDSZERT GYENGÍTI LE
24/26 anonim válasza:
Én beoltottam magam. Az oltás nem egyenlő azzal, hogy egy láthatatlan páncélt tartasz magad elé és semmilyen betegség nem tud megtámadni. Ugyanúgy elkaphatod, csak gyengébbek lesznek a tünetek. Én például az oltás után vagy 2 héttel elkaptam a h1n1-et, de egy 37,6 volt a lázam....ennél csak kevesebb volt. És mindez 2 nap leforgása alatt. Kicsit köhögtem is és ennyi. A szüleim persze nem oltották be magukat és itt szenvednek: csúnyán köhögnek, gyengék, lázasak. Szóval nem bántam meg, hogy beadtam magamnak! Én csak támogatni tudom!
Hogy melyik párttal szimpatizálok? Még magam sem tudom :D
25/26 anonim válasza:
Előző hozzászóló vagyok. Hihetetlen ritkasággal kapom el a betegségeket és ha mégis elkapnám, én vagyok a legutolsó a családban. Lehet, hogy tök automatikusan jön a válasz, hogy akkor minek beoltatni magam. Ugyanolyan betegség, mint bármi. Talán a biztonság kedvéért. Magam sem tudom, miért tettem. :D
26/26 anonim válasza:
Hogy lehet ezt a két kérdést így összemosni? Már maga a kérdés feltevésének módja is azt akarja sugallni, mintha a H1N1 vírus pártfüggő lenne. :S Nagyon "bírom" az ilyen csúsztatásokat. Miért nem két külön kérdésként tetted fel, ha valóban érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!