Melyik párttal szimpatizálsz a legjobban, és beadattad már a H1N1 elleni oltást?
Jobbik!
De az influenza mindenkire ugyan úgy hat, ha csak a pártállást nézem.
Azon a véleményen vagyok hogy aki beteges vagy az immunrendszere valami okból gyenge, az oltasson mindenképp. Aki pedig „ egyben van az döntse el maga!
Persze nem értem ezt a nagy felhajtást, hiszen csak influenza amit az ember ha meg is kap, 2-3 nap egy kis tea, meg izzadás és felejtő. A H1N1 sem erőszakosabb csak nincs meg az immunemlékezet, és könnyebben megkapod. Ami a vakcina gyártó cég körül tapasztalok az meg mindennek a teteje. Gondolkodj egy picit! Még a savanyú cukorról is tudni kell hogy ki gyártja nem hogy egy gyógyszerről! Ha esetleg lesznek csak később jelentkező mellékhatásai, vagy nem alkalmas a védekezésre, akkor kihez fordulsz?
És az hogy a magyar állam a legnagyobb gazdasági gondok közepén offshore cégekkel paktál, az függetlenül a pártállásra, tömény arcátlanság.
Én viszont megmondom...
Jobbik,mert ki mert állni a csőcseléknek nevezett nép mellett,egy büntető jogász a vezetője,míg napjainkban is egy libatolvaj zsigerelteti ki országának népét.Kiáll a határon túli magyarokért,elítéli az erőszakos,a népen élősködni akarókat.
Nem adattam be,mert egy nagy hazugság,átverés az egész,arra pont jó,hogy az emberek erről beszéljenek,ne a tehetetlen,a válságot kezelni nem tudó politikusainkról.Sokkal többen halnak meg az általános influenzától,mint a h1n1-től.
Jobbik, de ha nem lennének akkor munkáspárt! :)
Beadattam, mert nekem ingyenes és mindig beadatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!