Emlékszik még valaki a félelmetes H1N1 influenzára?
A spanyol náthánál is durvábbra jósolták, minden média azt harsogta, hogy oltsuk be magunkat egy ellenőrizetlen szerrel, hogy megmeneküljünk. Majd mi lett a vége? Kevesebben haltak meg benne, mint egy szezonális influenzában.
Aki beoltatta magát, ezt azoktól kérdem: megnéztétek utólag, hogy mivel sikerült magatokat beoltani? Aki megnézte és fel van háborodva, az beoltaná-e magát még egy ilyen média-hack miatt?
Akit pedig érdekel, hogy mivel volt szerencséje beoltatni magát, az olvasgassa kronológiai sorrendben, hogy mik derültek ki a vakcináról...
"Aki beoltatta magát, ezt azoktól kérdem: megnéztétek utólag, hogy mivel sikerült magatokat beoltani?"
Igen, megnéztem és megdöbbenve tapasztaltam, hogy apró, reptiloidok által gyártott nanorobotok úszkálnak a véremben,amik MÁR ZABÁLJÁK IS FEL A HÚSOMAT!!! SEGÍTSÉÉÉG, WÁÁÁÁÁÁ!!!
igen
én elkaptam, nem oltattam be magam, de mégis meggyógyultam, igaz, hogy 3 hónapig beteg voltam, de magamtól is sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!