Tényleg félelmetes ahogy a zsidók terjeszkednek főleg Budapesten? "Judarest"
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 06:18
1/21 anonim válasza:
Persze. Mindenkit kitelepítenek majd,aki nem zsidó.
Nem kell elhinni minden marhaságot,amit a zsidózók állítanak.
2/21 anonim válasza:
Ekkora ökörséget sem hallottam még!...
56 éve élek Bp-en, nem terjeszkednek a zsidók, legfeljebb Orbán Viktor...
Ők vásárolnak össze mindenféle ingatlant, nézd meg a felesége vagyonnyilatkozatát (a másik fele meg a gyerekek nevén van).
No, ő meg nem zsidó... :-P
3/21 anonim válasza:
1.) JudaPest.
2.) Nem terjeszkedik senki, a lobbizás meg az ingatlanügyek más dolog, de attól még nem lesz töpp pajeszos.
3.) engem a cigányok terjeszkedése jobban zavar...
5/21 anonim válasza:
Én nem tudom miért kellene félni a zsidóktól? Ők is pont olyan emberek, mint az összes többi, kivétel azért van....., mármint nem az ő körükben. Miért, egyes magyar emberektől nem kell félni? Vallás és bőrszín hovatartozást nézve, mindenkiben lakozik kutyaság.
6/21 anonim válasza:
Inkább a zsidók terjeszkedjenek, mint a cigányok szaporodjanak. A külföldi tőkétől (márha egyáltalán külföldi zsidóról van szó) nem kell félni, szükség van rá.
7/21 anonim válasza:
Ekkora baromságot még nem hallottam.
8/21 anonim válasza:
A zsidóság terjeszkedése a legnagyobb veszély ránk nézve. Pár év(tized) és elveszik mindenünket.
9/21 anonim válasza:
Jézusatyaúristen!!!
Ékkora baromságot még nem hallottam soha!!!
valamivel támasszátok alá az elméleteteket mielőtt ekkora baromságokat beszéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!