Csak szerintem félelmetes?
Elkapták Bin Ladent, meghalt, most mindenki örül. De szerintem nagyon durva és egyben félelmetes is az, hogy éppen a CIA képezte ki a legnagyobb ellenségét és hogy milyen nagy dolgokat tudott megvalósítani (vegyük a legdurvábbat: 9/11) valamint az, hogy mennyi ideig félelemben tudta tartani egy (!) ember az egész világot. (Persze tudom, hogy sokan voltak mellette, de akkor is, mégis az ő neve hallatán asszociál mindenki a gonoszságra és a terrorra)
És nyilván ezeket nem egyedül csinálta, tehát még belegondolni is rossz abba, milyen háttértámogató voltak és milyen erőket tudott mozgósítani - és mi lesz, ha ezek összefognak..
Hát igen, micsoda gonosz világban élünk. Erre is jó ráébredni.
És ha még többet tudnál...
"CIA képezte ki a legnagyobb ellenségét"
Hát ezt nem is tudtam :O
"Ööööö, én sose féltem tőle."
Köbö én is így vagyok.
Az a félelmetes, hogy ez a Bin Laden remek aktikai érzékkel lehet megáldva, hogy éppen akkor halt meg, amikor az amerikai elnökválasztási kampányt a legügyesebben tudta ezzel segíteni.
Pont akkor halt meg, és sűlyedt a tengerbe sürgősen, amikor sem gazdasági, sem katonai szempontból semmit nem tud Obama az amerikaiaknak felmutatni.
Erre jön ez a Bin Laden, és "éppen jókor" meghal. Hát micsoda érzéke lehet az ilyesmihez annak az embernek?
Döbbenetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!