Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Én megakarom nézni a fűrészt...

Én megakarom nézni a fűrészt 3d-ben a mozikban 10 évesen (én szerintem nem félelmetes se semmi csak undorító) és akkor beengednek a moziba? és ha nem, akkor felnőttel igen?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül, de szerintem még felnőttel se fognak téged beengedni. Korhatáros a film!!
2010. nov. 8. 11:01
 2/10 A kérdező kommentje:

köszi!!

De felnőttel miért nem?mert 18+??

a felnőtt bőven van 18(vannak kivételekXD)

2010. nov. 8. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:
35%

A 16-os karika azt jelenti,hogy csak felnőtt felügyelettel.A 18-as karika pedig azt,hogy csak 18 éven felülieknek,úgyhogy téged nem fognak beengedni még felügyelettel sem.

Szerintem egyébként sem egy 10 évesnek való ez a film.

2010. nov. 8. 11:35
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
a szüleid valamit nagyon-nagyon elrontottak, ha 10 évesen te ilyen filmre vagy kíváncsi...
2010. nov. 8. 22:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát nem rontottak el,mert ő is szeretik a horror filmet és akk látszik hogy kitől örököltemXD:D
2010. nov. 9. 08:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
hát figy, én is szeretek pár horrorfilmet, de hogy a leendő gyerekemnek 10 évesen nem engedném őket megnézni, az is biztos.
2010. nov. 9. 23:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne akard megnézni, én 18 évesen 2D-ben nem bírtam :O

Pedig nem vagyok nyámnyila alak... Egyszerűen csak a történet nincs annyi benne mint amennyire húzzák, és amennyire véres-húsos-cafatos.

Nem vagyok benne biztos, hogy nem okozna neked maradandó lelki traumát. NEM VICC!

2010. nov. 24. 08:31
 8/10 anonim válasza:
A korhatár csak jelzés értékű,engem 12 évesen is simán meengedtek 16-os filmre.Ha fizetsz be kell engedniük.
2010. dec. 10. 19:23
 9/10 Atsuness ***** válasza:
Na figyelj én 11 éves áldott gyerek vagyok, én értek a te nyelveden és azt mondom ha beengednek nézd meg. De számolj azzal, hogy a gondolatokat nem lehet csak úgy kitörölni. Nem akarlak megakadályozni csak figyelmeztetni...
2012. júl. 26. 17:44
 10/10 Robeszka5 válasza:
Figyu,én 9 évesen láttam egy GYILKOS ELMÉK részt ami miatt egy hónapig csak azon járt az eszem ami ott történt!Pedig az csak egy GYILKOS ELMÉK rész volt!Ami a FŰRÉSZhez képest csak egy esti mese.Szerintem ne nézd meg de a te életed te döntésed.De lehet hogy ez a 1-2-3 óra teszi tönkre az életedet!!(11 vagyok)Én nem láttam a fűrészt,ezt csak nagyobbak tapasztalatából mondtam.(Mesélték hogy olyanok vannak benne ami nem igazán illik gyerekhez)Bocsi,hogy 3 évvel a kérdésed feltevése után válaszoltam:DDe mesélj megnézted?
2013. júl. 28. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!