Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártra szavazzak, ha...

Melyik pártra szavazzak, ha diktatúrát szeretnék?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem hiszek a demokráciában, szerintem lejárt lemez, többször kiderult hogy nem működik.. Akkor már inkább egy határozott irányba menjünk, mert még az is jobb mint ez a 4 évenkénti össze vissza csapongas, amiből 2 év a másik párt lejáratasa..
2014. febr. 14. 13:24
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
46%
Fideszre
2014. febr. 14. 13:38
 2/32 Shai-Hulud ***** válasza:
39%

Kuss és szavazz rám!

(:D)

2014. febr. 14. 13:41
 3/32 anonim ***** válasza:
78%

Demokrácia nem működik? Mond ezt egy amcsinak, vagy bármelyik nyugati államnak.

Ne Magyarországból indulj ki, ahol az emberek fejében még el se kezdődött a demokrácia.

2014. febr. 14. 13:43
 4/32 anonim ***** válasza:
NSDAP
2014. febr. 14. 13:46
 5/32 anonim ***** válasza:
19%
Nincs ma Magyarországon olyan párt, ami bevallottan diktatúrát szeretne, szóval senkire... meg egyébként is... diktatúrát akarsz és demokratikusan akarod megválasztani? Nem paradoxon ez egy kicsit? :D
2014. febr. 14. 13:51
 6/32 anonim ***** válasza:
Ugye ez nem vicc,én a diktatúra alatt nőttem fel és tanultam szakmát nem is egyet és mái napig boldogulok az akkor tanultakkal (Ceausescu korszakban nőttem és tanultam)rossz volt akkor is de már nem tudom,ez sem jobb én is olyan pártra szavaznák aki államosít vajon van olyan?
2014. febr. 14. 13:53
 7/32 anonim ***** válasza:
38%
Fidesz, Jobbik. Csak választanod kell, hogy szélsőbal, vagy szélsőjobb diktatúrát szeretnél. (A Fidesz ugyanis, akármit hirdet, abszolút bolsevik párt.)
2014. febr. 14. 13:58
 8/32 anonim ***** válasza:
17%
Nemtudom te hol élsz, de hogy Magyarországon nincs demokrácia az biztos. Diktatúra már inkább. Csak ezt senki nem fogja bevallani. Ha továbbra is diktatúrát szeretnél, akkor a fideszre kell szavaznod, nekik elég jól alakul.
2014. febr. 14. 13:59
 9/32 anonim ***** válasza:
"mond ezt az amcsiknak" ők aztán tele vannak egészségügyi biztosítással nem rég ezért volt a baj mert Obama be akarta vezetni, ja és a kommunista Kínának vannak el adósodva
2014. febr. 14. 14:01
 10/32 anonim ***** válasza:
20%
Vonáékra :D
2014. febr. 14. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!