Miben látod a megoldást, hogy Magyarország gazdaságilag felépülhessen?
Kérem a Jobbikosokat, hogy ne szóljanak be, a többiekre vagyok kíváncsi!
Továbbá ha lehet csak a kérdésre válaszoljatok.
Szia! Én a drasztikus kiadáscsökkentés utáni kisebb mértékű adócsökkentésben látom
Szóval kiadáscsökkentés? Az Önkormányzatok az nem drasztikus magában.
Kitől vennél el pénzt „nyíltan”
És az adócsökkentétől mit remélsz, fogyasztás növekedés” kereslet élénkülés nélkül”? Sőt elvonásokkal párhuzamban?
Ez így sovány válasz.
Egészség ügy ! de mit csinálnál?
Máv ? De mit csinálnál?
Az nem válasz hogy csinálok valamit!
Én azt gonoldolom, hogy a közbeszerzéseket kellene ésszerűsíteni, mert per pillanat az van, hogy 10x,20x többe kerül minden a valódi értékénél.
A másik meg az, hogy meg kellene szüntetni a láthatatlan jövedelmeket. (Gazdaság kifehérítése.) Minimálbéres milliomos vállakozókra gondolok elsősorban. Amit ők nem fizetnek be, azt elveszik a legális bérből élőtől, a nyugdíjastól, a kismamától. Nem keveseknek kell sok adót fizetni, hanem sokaknak keveset.
"Az nem válasz hogy csinálok valamit!" Ő bocs, de nem vagyok komolyan vehető kö
Ok Kösz.
első körben fizetőssé tenném a szakorvosi (tehát nem a háziorvosi) ellátást.
Nekem személy szerint jelenleg is fizetnem kell érte. hiába vonnak tőlem nem is kevés járulékot, ha nem akarok hetek várni egy időpontra (konkrétan reumatológiára 7 hetet kellett volna várnom, pedig nem tudtam kiegyenesedni, a kedvesemnek a kardiológián terhességi magas vérnyomással 5 hetet kellett volna várni), akkor mehetek pénzért magánorvoshoz.
Abban, hogy nem csak a népet kellene nyúzni, hanem a nagy vállalatokat is.
Államosítani kellene a hasznot hozó cégeket és szakértőket ültetni a székbe. Maximálni kéne a nyereséget amit megtarthatnak a külföldi nagyvállalatok(és a hazaiak) azon fölül az államnak kéne adni a nyereséget.
A súlyos bűnelkövetők házát és minden ingóságát elkéne venni. Egyszerűsíteni és átláthatóvá tenni a közbeszerzésteket. A káros (cigi, pia, stb.) árukra monopóliumot bevezetni.
Attól se riadnék vissza, hogy a lefoglalt drogot állami "megbízottak" külföldön értékesítsék, de a hazai vevőket és eladókat szigorúan bűntetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!