A cigányok félnek a skinheadektöl?
A félelem szerintem természetes dolog. Én félnék, ha körbeállnának 20-an, vagy akár csak hárman négyen.. A skinhead is félne. Bolond lenne, ha nem félne. De a félelem nem egyenlő a gyávasággal.
Ui:
Itt irogatták egyesek, h nem az övéjük az ország. Nos, én szeretem a hazám, ebbe most ne menjünk bele, de a nagy igazság:
Az ország azé, aki teleszüli!
Kedves cigány!!!
Ez magyarország több mint 10milió magyar lakossal.
Lehet,hogy ezért van naponta Magyar bűnözés???
De azt is nézd meg,hogy a Magyaroknak csak 1-2%a bűnöző a cigányoknak meg 70-80%a.
Ha bemész egy börtönbe látthatod,hogy 90% cigány
10% Magyar.
Khm 17: 44 vagyok, azt hiszem én kaptam a "kedves cigány" megszólítást, csak hogy tájékoztassalak, azt hogy inkább vagyok magyar mint egyesek, szó szerint értettem, az én családom felmenői, magyar nemesek voltak és nem 5000 forintért vették a nemességüket, mint egyes családok.
Nem bírom az olyan embereket, akik nagyban hirdetik a felsőbbrendű magyarságukat, holott a legtöbb csak részben magyar származású vagy egyáltalán nem, ez még nem is lenne baj, hiszen ez a 21. század, de ők maguk sem értik hogy mit jelent magyarnak lenni és ez a legnagyobb baj.
Dédnagyapám a következőképpen fogalmazta meg egy nemes feladatait: egy nemesembernek mindig jó példát kell mutatnia, mind a viselkedésével, mind a munkájával, megértőnek, toleránsnak kell lennie minden emberrel szemben és a jó irányba terelni azokat.
Vagyis annak aki felsőbb rendűnek gondolja magát, nem lenéznie, ócsárolnia és elnyomnia kell a többi embert, ezzel lesüllyedve a szintjükre, hanem meg kell mutatnia azt, hogy hogyan emelkedhetnek fel hozzánk, azt hiszem, a mai világban ez egy magyar feladata és egyben ez az igazi nemesség mércéje is.
Felőlem lehet bármilyen tanult,vagy dolgos egy cigány,én akkor is utálom mindet.A vére az cigány marad,ha jellen pillanatban nem balhézik vagy nem lop az akkor most csak tünetmentes.
De mi is megverünk 10en is 1-2cigányt,mert eltanultuk tőlük,hogy kell balhézni:)
Engem is nagyon sokszor megvertek,elszedtek mindenem,belémkötöttek minden indok nélkül.
Nemtudom,hogy mitszolnának a cigányok ha a Magyarok is olyanok lennének mint ők? (menekülnének az országból)
Pedig egyszer rájönnek a Magyarok is ,hogy csak igy lehet védekezni elenük.(na akkor jön a cigányokra kutya világ:)
Ez helyzettől függ....amúgy
mi ez a kifogás h "a magyarok között is van szemét meg stb.."
kikérjük magunknak mi magyarok, h ezzel gyertek állandóan.Mi a saját hazánkban élünk és nem betelepültünk alig pár száz éve.
Különben .... van egy cigány jóbarátom...azért is hívom jóbarátnak mert abszolúte nem úgy viselkedik mint egy cigány.Nem lehet őt oda sorolni, és ő is utálja a szemétkedő, élősködő cigányokat.
Mivel miattuk nézik le őt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!