A cigányok félnek a skinheadektöl?
A helyzettől függ.
Ha 1 az 1 ellen akkor fél a cigány
Ha mondjuk kb ugyan annyian vannak akkor is a cigók félnek.
A cigányok csak akkor nagy emberek ha 3szor annyian vannak. És természetesen a skinhead is fél ha körbeállja 10 cigány
Ahol egy skinhead megjelenik ott száz cigány is szétszalad.
Ők ugyanúgy fosnak hogy másnap a skinheadek csoportosan jönnek vissza ha az egy sértődötten távozna. xD
Lool!Ez nevetséges...
Ez mind embertől és neveléstől függő és nem fajilag!
Egyébként meg cigányok is tartanak a skinheadektől,és fordítva is!Hiába kívánjátok vissza Hitlert, ha még a saját faját és kutyáját is irtotta :D
Komolyan megértem hogy vannak szemét cigányok, de miért kell az összeset egy kalap alá venni!Pl: mind büdös,rossz tanuló,igénytelen,szemét stb...
Na és magyarok között is meg vannak ezek a panaszok!
Én is cigány vagyok tanulok,igényes vagyok,és ha előttem bántanának egy magyart én kivédem!A barátnőim is magyarok na és szeretnek, és én is őket!Ha jól megnézzük nem naponta lehet hallani a "cigány bűnözésről" viszont naponta lehet hallani a "magyar bűnözésről" jah bocs ez nem létezik csak a cigány!Amúgy meg a sok a munkanélküli igen!!!Pl. anyámnak van diplomája és nagyon nehéz gimiben végzett, kérdem én mit ért el vele?Nem veszik fel sehová mert ha meghallják a nevét ,vagy meglátják a bőrszínét akkor már nem kell!Sőt azt mondják,hogy betelt a munka!De ahogy elnézem ti sem adnátok egy cigánynak munkát, ahogy a legtöbb magyar mert úgy gondolkodnak mint ti!!!Miért nem lehet azt az embert alkalmazni aki tiszta,iskolázott jól öltözött??És még hogy nem rasszisták!MINDEN TÖRTÉNETNEK 2 NÉZŐPONTJA VAN!!köszi hogy megoszthattam veletek a véleményem!
18/cigány L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!