Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigányok félnek a skinheadek...

Funktasztikus kérdése:

A cigányok félnek a skinheadektöl?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 00:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az adott szituáció határozza meg. (Létszám,család,helyszín[mennyire lehet futni,stb]) Amúgy én voltam ilyen helyzetbe, és ez egy leírhatatlanul jó érzés mikor egy 5tagnál nagyobb csoportban egymást bíztatják/hergelik a barátok. Nagyon jó érzés tudni hogy ottvannak meletted
2009. dec. 14. 17:07
 12/41 anonim válasza:
100%
Igen ha kevesen vannak vagy egyedül
2009. dec. 15. 18:45
 13/41 anonim válasza:
igen
2009. dec. 16. 21:11
 14/41 anonim ***** válasza:
92%
REMÉLEM!
2009. dec. 17. 15:57
 15/41 anonim válasza:
88%
Szerintem igen.
2010. jan. 16. 20:32
 16/41 anonim ***** válasza:
24%
A skinheadek félnek a cigányoktól.
2010. jan. 31. 13:02
 17/41 anonim válasza:
88%

A helyzettől függ.

Ha 1 az 1 ellen akkor fél a cigány

Ha mondjuk kb ugyan annyian vannak akkor is a cigók félnek.

A cigányok csak akkor nagy emberek ha 3szor annyian vannak. És természetesen a skinhead is fél ha körbeállja 10 cigány

2010. febr. 7. 21:19
 18/41 anonim válasza:
100%
Naná =D És remélem minél előbb az összes magyartól!!
2010. febr. 25. 19:49
 19/41 anonim ***** válasza:
76%

Ahol egy skinhead megjelenik ott száz cigány is szétszalad.

Ők ugyanúgy fosnak hogy másnap a skinheadek csoportosan jönnek vissza ha az egy sértődötten távozna. xD

2010. febr. 28. 20:21
 20/41 anonim válasza:
40%

Lool!Ez nevetséges...

Ez mind embertől és neveléstől függő és nem fajilag!

Egyébként meg cigányok is tartanak a skinheadektől,és fordítva is!Hiába kívánjátok vissza Hitlert, ha még a saját faját és kutyáját is irtotta :D

Komolyan megértem hogy vannak szemét cigányok, de miért kell az összeset egy kalap alá venni!Pl: mind büdös,rossz tanuló,igénytelen,szemét stb...

Na és magyarok között is meg vannak ezek a panaszok!

Én is cigány vagyok tanulok,igényes vagyok,és ha előttem bántanának egy magyart én kivédem!A barátnőim is magyarok na és szeretnek, és én is őket!Ha jól megnézzük nem naponta lehet hallani a "cigány bűnözésről" viszont naponta lehet hallani a "magyar bűnözésről" jah bocs ez nem létezik csak a cigány!Amúgy meg a sok a munkanélküli igen!!!Pl. anyámnak van diplomája és nagyon nehéz gimiben végzett, kérdem én mit ért el vele?Nem veszik fel sehová mert ha meghallják a nevét ,vagy meglátják a bőrszínét akkor már nem kell!Sőt azt mondják,hogy betelt a munka!De ahogy elnézem ti sem adnátok egy cigánynak munkát, ahogy a legtöbb magyar mert úgy gondolkodnak mint ti!!!Miért nem lehet azt az embert alkalmazni aki tiszta,iskolázott jól öltözött??És még hogy nem rasszisták!MINDEN TÖRTÉNETNEK 2 NÉZŐPONTJA VAN!!köszi hogy megoszthattam veletek a véleményem!

18/cigány L

2010. márc. 16. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!