Funktasztikus kérdése:
A cigányok félnek a skinheadektöl?
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 00:12
1/41 anonim válasza:
Attól függ, hogy a két csoport tagjai egymáshoz viszonyítva milyen arányban vannak jelen a tér egy behatárolt részén.
2/41 anonim válasza:
Valószínűleg jobban tartanak tőlük, mint az átlag emberektől. Persze az is kérdés, milyen cigányok. Azok a családok, akik nem balhésak (vannak ilyenek is persze), azok nyilván félnek tőlük, igen. De ha egy cigány csoport direkt randalírozni, vagy verekedni akar, szerintem nekik eléggé mindegy.
3/41 anonim válasza:
Nem mindegy nekik sem mert a skineknél is van annyi összetartás ha megvernek egyet a cigányok akkor csapatostól mennek vissza,és a cigányok alapvetően gyávák soha nem mennek 1 az 1 ben és lehetőleg mindig alattomosan oldalról vagy hátulról támadnak de azt is csak akkor ha többen vannak.félnek tőlük.
5/41 anonim válasza:
Ismerek elég sok skint, de ezek mind viszonylag távol laknak a cigányoktól. Bizonyos távon belül nem mernek skinhedek lenni. Vidéken, pesten nem tudom hogy van.
6/41 anonim válasza:
vagyias ez van vidéken. pesten nem tudom hogy van
7/41 anonim válasza:
Szerintem az mindkét csopottal úgy van, hogy aki egyedül van az fél, akik bandában vannak azok nem. Ha két egyforma méretű csoport van egymással szemben, akkor nem tudom.
8/41 anonim válasza:
Jaja, egyedül senki nem megy neki egy 10-20 fős társaságnak, akár skinhead akár cigány!
És ez szerintem nem gyávaság ilyen téren, hanem józan ész.
9/41 anonim válasza:
Saját tapasztalatom szerint a cigányok 2 dologtól félnek igazán:
1. a nagy kutyáktól,főleg ha egyedül vannak,még akkor is fosnak ha a kutya látszólag jobban fél mint az emberünk.
2. Ukrán/orosz maffia,ennek a szónak a hallatára szinte megdermednek,és még társaságban is elindul a susmus.
Szóval szerintem nem félnek a skinektől annyira mint egyesek állítják. Persze én örülnék neki ha félnének,így nekem is kevésbé kéne tartanom tőlük(a cigóktól).
10/41 anonim válasza:
dikma....kitu?? skinyhed meg a svajci garda...mi nem filunk senkitu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!