Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigányok félnek a skinheadek...

Funktasztikus kérdése:

A cigányok félnek a skinheadektöl?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 00:12
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy anyádnak diplomája van,lehet,hogy te is normálisan tanulsz,de ez egy jó a rengeteg rosszból!

És,ha már diploma: Ha egy cigány megy(menne,ha tudná mi az) felsőoktatásba,kap többletpontot,csak,mert cigány szegény,nehogy diszkrimináció legyen,meg jaj,hátrányos helyzetű...Én,magyar vagyok!És egy büdös pontot nem kapok,Magyarországon,ha tovább szeretnék tanulni!(kérdem én,hogy akkor mi a disztkrimináció?)

A többi,jaj szegény cigány esetet nem is említem.

Továbbá:Magyar bűnözés?Igen van!Ahogy van cigánybűnözés is...de!!!! Hány cigány miatt haltak meg magyarok? Nagyon sok! És egyik gyilkossághoz sem hívtak FBI-t,nem volt nyimravezetői jutalom,sorolhatnám...

De akkoris ez Magyarország! Szokj hozzá,hogy nem itthon vagy!!!!!

2010. márc. 17. 15:40
 22/41 anonim ***** válasza:
65%
félnek hát, és tök szemétség hogy Romániában a rendőrök is verik a magyarokat, itt meg megütsz 1 cigányt és 1ből rendőr!!(ha nem vannak annyian és nem vernek meg)ezért birom a skinheadeket mer megverik a cigányokat és a rendőrök nem mernek közbelépni :P de szerintem ha már magyar rendőr akkor segítsen a skinheadeknek :P nem? de! xD
2010. ápr. 3. 15:52
 23/41 anonim ***** válasza:
81%
DE:)
2010. ápr. 3. 16:00
 24/41 anonim ***** válasza:
90%

15:52 nek van igaza .

az én véleményem :

egyszóval a cigányok magyarországon vendégek és nem ők az urak a háznál de a politikusok szarnak tőlük és inkább próbálnak benyalni nekik ahelyett , hogy összefognának , és igenis van magyar bűnözés és cigánybűnözés , DE ha 1 magyart megver 1 cigány akk az semmi , de ha 1 magyar megüt 1 cigányt akk már rasszizmus meg segitség európa unió stb.

én sem utálok feltétel nélkül minden cigányt mert igenis van közöttük normális aki jobb mint némelyik fehér ember de az a baj , hogy NAGYON kevés .

15/f

2010. ápr. 5. 11:21
 25/41 anonim ***** válasza:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 03-17 15:40 aki ezt írta neki teljesen igaza van.A sok rossz amit a romák elkövettek (lopás;magyar verés;gyilkolás;iskola kerülés)ezért általánosítunk.Ha azt látnánk hogy végre megoldódna a magyarok és a romák közti kapcsolat és ugyan úgy viselkednétek ahogy mi akkor nem lenne semmi baj.Hidd el a skinheadek többségét ne ma bőrszínetek érdekel hanem a társadalomhoz való hozzá állásotok.Valljuk azért a romák több bűncselekményt követnek el mint a magyarok

2010. máj. 30. 16:18
 26/41 anonim ***** válasza:
IGEN
2010. jún. 2. 15:22
 27/41 anonim ***** válasza:

Félnek-e a cigányok a skinheadektől?

Szerintem NE féljenek, hanem egyenesen rettegjenek, szüntelen imádkozzanak! :DDD

Mert ami itt folyik, a cigányok terén, lassan nálam is, és pár havernál betelik a pohár, és bizony kopaszra borotváljuk a fejünket, ha értitek mire gondolok! ;)

2010. jún. 29. 19:34
 28/41 A kérdező kommentje:
jaja:D
2010. jún. 29. 20:47
 29/41 anonim ***** válasza:
Igen, mert nem ismerik a kultúrát. A baj csak az, hogy a mai Magyarországi Skinheadek nagy része sem ismeri a kultúrát
2010. júl. 2. 13:23
 30/41 anonim válasza:
100%
Én ismerek olyan bőrfejűt aki egyedül oda megy 10fős csoporthoz:)
2010. aug. 21. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!