A cigányok félnek a skinheadektöl?
Lehet,hogy anyádnak diplomája van,lehet,hogy te is normálisan tanulsz,de ez egy jó a rengeteg rosszból!
És,ha már diploma: Ha egy cigány megy(menne,ha tudná mi az) felsőoktatásba,kap többletpontot,csak,mert cigány szegény,nehogy diszkrimináció legyen,meg jaj,hátrányos helyzetű...Én,magyar vagyok!És egy büdös pontot nem kapok,Magyarországon,ha tovább szeretnék tanulni!(kérdem én,hogy akkor mi a disztkrimináció?)
A többi,jaj szegény cigány esetet nem is említem.
Továbbá:Magyar bűnözés?Igen van!Ahogy van cigánybűnözés is...de!!!! Hány cigány miatt haltak meg magyarok? Nagyon sok! És egyik gyilkossághoz sem hívtak FBI-t,nem volt nyimravezetői jutalom,sorolhatnám...
De akkoris ez Magyarország! Szokj hozzá,hogy nem itthon vagy!!!!!
15:52 nek van igaza .
az én véleményem :
egyszóval a cigányok magyarországon vendégek és nem ők az urak a háznál de a politikusok szarnak tőlük és inkább próbálnak benyalni nekik ahelyett , hogy összefognának , és igenis van magyar bűnözés és cigánybűnözés , DE ha 1 magyart megver 1 cigány akk az semmi , de ha 1 magyar megüt 1 cigányt akk már rasszizmus meg segitség európa unió stb.
én sem utálok feltétel nélkül minden cigányt mert igenis van közöttük normális aki jobb mint némelyik fehér ember de az a baj , hogy NAGYON kevés .
15/f
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-17 15:40 aki ezt írta neki teljesen igaza van.A sok rossz amit a romák elkövettek (lopás;magyar verés;gyilkolás;iskola kerülés)ezért általánosítunk.Ha azt látnánk hogy végre megoldódna a magyarok és a romák közti kapcsolat és ugyan úgy viselkednétek ahogy mi akkor nem lenne semmi baj.Hidd el a skinheadek többségét ne ma bőrszínetek érdekel hanem a társadalomhoz való hozzá állásotok.Valljuk azért a romák több bűncselekményt követnek el mint a magyarok
Félnek-e a cigányok a skinheadektől?
Szerintem NE féljenek, hanem egyenesen rettegjenek, szüntelen imádkozzanak! :DDD
Mert ami itt folyik, a cigányok terén, lassan nálam is, és pár havernál betelik a pohár, és bizony kopaszra borotváljuk a fejünket, ha értitek mire gondolok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!