Hogy lehet az, hogy mi magyarok soha semmit nem teszünk? Hogy hagyhatjuk és nézhetjük tétlenül, hogy eladják a fejünk fölül az országot? Már egy nyoromorult gyárunk sincs, hogy várnak mégis javulást és termelést az országtól? És ezt mi miért hagyjuk?
Igen ezen én is csodálkozom,hogy meddig tűrnek még a magyarok??Külföldön lehet látni,hogy tüntetnek minden ellen ami nem tetszik a népnek..,mi meg hagyjuk!:@
Sztem a maradék önbizalmát is elvették a magyaroknak..,azért nem történik itt semmi..!Emlékszel mit mondott Fletó..:"Merjünk kicsik lenni!" Hát nem p@fátlan!
Egyszerű.
Mert addig amíg nem a magyarok lesznek a N1 ok, Magyarországon, amíg nem lesznek a politikusok visszahívhatók és büntethetők, amíg a külföldi lapok döntik el hogy nekünk mi a jó, amíg a politikában nincs súlya s szónak, amíg a külföldiek előnyösebb helyzetben vannak mint a magyarok a saját hazájukban, amíg csak választó gépek vagyunk és felejthetőek a választásoknak a más napján, amikor egyből a lobbié lesz a főszerep. Addig semmi nem fog változni. Én igazán nem vagyok sem erőszakos sem vérszomjas.
Sőt ha lenne hitem a parlamenti elitben, és tényleg azt látnám hogy valami újat élhetőt akarna, és nem vágnám hogy megint csak a hülyítés megy a színfalak mögött. Akkor a számonkérés sem igazán érdekelne. De sajnos egyre világosabb hogy amíg nem fog vér folyni, és emberek köteleken csüngeni, addig nem változik semmi. Nem a hazaszeretet vagy a tisztesség, ami változtathat a politikusokon, hanem a félelem, sajnos.
Annyira egyszerű lenne rendbe tenni az országot, csak sajnos a szándék hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!