Van egy fél éves lógófülű nyuszink. Átlagos nyúlszőrzettel, mármint nem kasmír meg ilyenek. Kint van az udvaron, a kertben, a teraszon van neki a ketrece. Télen kint hagyhatjuk? Nem fagy meg? A lakásban nem tudjuk hová tenni.
Figyelt kérdés
Hallottuk hogy a szőrét növeszti a hőmérséklethez. Ugye nem fog meghalni télen? Ötlet?2009. okt. 2. 22:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem! :) Hányan éltek a lakásban? Nem fér el odabent?
2/4 anonim válasza:
Hát egy kis ketrecben tuti megfagyna. :S Ezeket a nyuszikat kivinni csak mutatóba szokták, vagy nyáron kint lakik, de nem gondolod komolyan, hogy egy mínusz tízest kibír a kis ketrecében, még ha bundája is van... Vidd be.
3/4 anonim válasza:
Természetesen nem hagyhatod kint téli hidegben.
4/4 anonim válasza:
Jaj, szegény, nehogy kint hagyd, ha jönnek a mínuszok! Igaz, hogy a nyuszik jobban kedvelik, ha egy kicsit hűvösebb van, de kint hagyni télire azért sztem túlzás (bár még nem próbáltam). Bizti nem férne el vhol a lakásban v legalább vmi kis mellékhelyiségben (pl. garázs, kamra, pince stb.)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!