Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Ti milyen módszere...

Jobbikosok! Ti milyen módszerekkel javítanátok a cigányok szociális helyzetén és szüntetnétek meg a cigánybűnözést?

Figyelt kérdés
Abban mi a jó, ha a Jobbik megvonja tőlük a segélyeket? Senkinek nem jut eszébe, hogy ezáltal még romolhat a helyzet? Vagy jön egy második holokauszt?

2014. febr. 6. 18:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Rosszul tudod akkor. Kínában a '70-es években a nyílt, főtéri kivégzéseken -ahol tolvajokat meg rablókat végeztek ki- még a kivégzések alatt is loptak. A halálbüntetés nem rettent el senkit semmitől.

Azért kell a bűnözőt megölni, mert akkor az az adott bűnöző már nem követ el bűncselekményt többé. Nem azért, mert -egyébként tévesen- feltételezed azt, hogy ez majd három másikat elrettent.

2014. febr. 7. 16:07
 22/30 anonim ***** válasza:
23# - Értem, ezt nem tudtam.
2014. febr. 7. 18:50
 23/30 Joe Makepeace ***** válasza:
47%

"A cigányok akkor dolgoznak, ha rájuk kényszerítik erőszakkal.

Ahogy régen a kommunisták csinálták."

igaz, igaz de akkor miért a kommunistákat szidják mindíg a cigányellenesek, holott a jobboldal nyalja a p csájukat örökösen!

Egyébként el kell venni tőlük a segélyt amit eddig is jogtalanul kaptak, ne félj elmenekülnének mondjuk Romániába (bár ott is utálják a mocskos fajtájukat!)

Nem valók ezek civilizációba, és nincs kivétel csak addig amíg esetleg egyedül van egy! De meddig? Magyarországon már annyian vannak mint az oroszok!

Ki kell rugdosni innen a pondró fajtáját!

2014. febr. 7. 18:52
 24/30 anonim ***** válasza:
62%

Én nem vagyok jobbikos, de a segélyeket mindenképp megvonnám tőlük. Vagy pedig CSAK adókedvezményben adnék segélyeket.

Tetszik, nem tetszik, nem állapot, hogy a magyaroknak el kell tartani a kb másfél milliós cigány lakosságot. Pedig minden esélyük és lehetőségük megvan arra, hogy beilleszkedjenek. Az iskola, tankönyvek, menza, stb mind ingyenes nekik, mégis csak azért járnak be, mert egy bizonyos hiányzás után elveszik a segélyeket, meg a pótlékokat.

Igazából szerintem az lenne a megoldás, amit az USA csinált anno a négerekkel. Erőszakkal rájuk kell kényszeríteni a többségi társadalom kultúráját. Az USA-ban a négereknél ez bevált. Bár még mindig sok a néger bűnöző, de nem ritka a néger orvos, jogász, mérnök, stb. Ellenben a cigányságnak SEMMILYEN értelmiségi rétege nincs. Aki tanult, és beilleszkedett, az sem tartja magát cigánynak, és érthető módon ugyanúgy lenézi a fajtáját.

A cigányokkal az a fő probléma, hogy törzsi társadalomban élnek. Nincs cigány nép (hiába nevezik őket népnek), csak cigány törzsek vannak, 600-nál több év alatt képtelenek voltak néppé fejlődni, és beilleszkedni az európai kultúrába. A cigányság egyértelműen nem európai nép. Még a Nyugat-Európai néger, arab, stb bevándorlók többsége is tud viselkedni, de a cigányokat Franciaországból is kipaterolták, és ez nagy szó!!

Ha nem sikerül beilleszteni őket, akkor nincs más hátra, létre kell hozni nekik rezervátumokat. ott aztán azt csinálnak, amit akarnak. De szigorúan SE KI, SE BE. Túlságosan sokat tűrt már Magyarország, Szlovákia, Csehország, Románia, Bulgária, és Szerbia. Csak ezekben van meghatározó mennyiségű cigány.

És jobb lesz ha tesznek valamit, de a cigányok is, mert ha ez az életmódjuk nem változik, ennek bizony nagyon csúnya vége lesz. Bulgáriában már polgárháborúig fajult majdnem a dolog.

Az azért elég sokat elárul, hogy senki sem fogadja be ezeket, pedig én még a több százezres kitelepítéseket sem tartom valószínűtlennek.

Tehát eljön majd az idő, amikor mindenképpen keményen foglalkozni kell a problémával. És a jövő NEM a cigányságé.

2014. febr. 8. 18:02
 25/30 anonim ***** válasza:

Betereltetném őket az iskolába

rendőrőkkel, katonákkal.

2014. febr. 8. 22:21
 26/30 anonim ***** válasza:
Szociban is arra respektáltak ,hogy legyen minél több segély lehetőleg minél kevesebb melóval :) ,de akkor ez nem volt gáz ,mert az eltartásuk nem került relatíve sokba akkor is volt velük baj ,de közel sem ennyi.Ha rajtam múlna akkor úgy hoznék törvényeket ,hogy ne érje meg nekik gyereket gyártani illetve a segélyeket munkához kötném ami persze lenne is .De nagyon ráfeküdnék közbiztonságra .Ez van ...
2014. febr. 11. 02:33
 27/30 anonim ***** válasza:
02-08 18:02 mindent elmondott.
2014. febr. 15. 09:53
 28/30 anonim ***** válasza:
17%
Ma Magyarországon nincs cigánybűnözés.
2014. febr. 23. 10:47
 29/30 anonim ***** válasza:
62%
igazából törökországban több cigány van mint magyarországon. és ott többségében beilleszkedtek, meg se különböztetnéd ōket. szóval itt azért van egy kis baj a vezetéssel, nem?
2014. márc. 7. 11:38
 30/30 anonim ***** válasza:

kiképző táborokba küldeném őket:)

aztán gázkamra ha nem fogad szót és elégetném a holttestét:')

2014. márc. 16. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!