Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor jönne el az a pont...

Mikor jönne el az a pont amikor elhagynád az országot?

Figyelt kérdés

Elgondoltam hogy mi lenne ebben az országban ha minden a jelen állások szerint folytatódna, és nekem azaz érzésem támadt hogy nem szeretném annak a levét inni hogy a többi konzum birka egyszerűen képtelen kilépni a fidesz-mszp mókuskerékből. Nem szeretném megvárni azt hogy elvesszen a magyarok utolsó mentsvára, a létszámuk, mert akkor aztán vége lesz itt mindennek rövidesen elnézve a mai helyzetet úgy hogy egyenlőre még a magyarból van több. Bár azért ezen is belül van egy jó nagy számú konzum birka zombi akinek a Való világ meg a Győzike öli ki az utolsó agysejtjeit is, és majd önként fog a vágóhídra menni.

Nálad mi adná be az utolsó kulcsot, mi lenne a legalja színvonal ami után már azt mondanád, ennek az országnak meg a "nemzetének" annyi, ezt már nem lehet helyrehozni, el kell hagyni a süllyedő hajót, mielőtt ne adj ég, tényleges életveszélyes viszonyok lennének?

Ha ez megtörténne, szégyenedben letagadnád hogy honnan jöttél?

Én jobboldali vagyok, és nekem az lenne az utolsó csepp amikor már odáig süllyedne a közbiztonság felelős magyar érzelmű vezetők és emberek hiányában hogy tényleges folyamatos életveszélyes helyzet lenne a magyar utcákon.

2014. febr. 4. 01:14
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
29 még mindig nem tudsz szöveg értelmezni, olvasd el még egyszer amit írtam.
2014. febr. 4. 23:54
 32/36 anonim ***** válasza:
39%

Kerdezo teljes mertekben egyet ertek veled!

En azt latom mar divat allandoan sirni, hogy ilyen meg olyan rossz itt magyarorszagon. Foleg az irital, aki meg semmit nem tett le az asztalra csak az ingyenebedre ahitozik. Dolgozni kell es akkor meg lehet normalisan elni, nem allandoan csak rinyalni, hogy ez se jo az se jo.

2014. febr. 5. 08:12
 33/36 anonim ***** válasza:
97%
Igen kedves kérdező, dolgozni kéne ha lenne hol egyáltalán.De tegyük fel nagy nehezen még találsz is egy munkát ahol robotolsz 8-10-12 órát hogy megkapj utána annyi pénzt amiből a rezsidet kitudod fizetni meg tudj enni ha lehet hó végén is.Miután robotoltál fél életedbe, valahogy félre kéne tenni egy kis pénzt hogy legyen miből majd a gyerekeidnek elkaparni, ha valami csoda folytán ez sikerül akkor retteghetsz a nyugdíjas éveidben hogy a cigányok melyik éjszaka jönnek be a házba csapatostul hogy agyonverjenek és kiraboljanak.Ja és arról még nem is beszéltem hogy 2 robotolás között is nézheted ezeket a tetveket egész életedben, attól félve hogy mikor ütnek le 300 forintért.Retteghetsz attól hogy hó végére már kajára sincs pénzed, vagy hogy ki ne kapcsolják mondjuk a villanyt vagy a gázt.Ezzel szemben egy fiatal kimegy külföldre és még mosogatással is megkeres havonta annyi pénzt hogy bőven félre tud tenni belőle és még jól is él mellette.Pár év alatt(de lehet sokat is mondtam) ha szorgalmas az illető simán feljebb tudja verekedni magát hogy ne csak egy mosogató legyen, hanem valami olyan pozíciót kapjon ahol még több pénzt tud félretenni, és amellett még magasabb színvonalon tudjon élni.Ha okosan gazdálkodik hamarosan tud majd venni egy jobb fajta autót, önálló lakást, és akár gyereket is mer vállalni mert nem kell attól félnie hogy nem lesz miből eltartani, és felnevelni.Persze hogy a legkönnyebb út jelenleg az hogy lelépsz külföldre.Sok ismerősöm letette az érettségit és már utána lelépett, nem is mentek egyetemre, és mégis jól élnek külföldön.Ennyit erről.
2014. febr. 5. 08:59
 34/36 anonim ***** válasza:
32%

Nem tudom, en kicsit maskent hallottam arrol a bizonyos jolettrol.

Kimennek mosogatni,hentesnek, szobalanynak,3-4-en egyszobaban, nem ritkan egy agyban, aztan hudejo hudefaasza, mennyit sporolnak, felevente jonnek csak haza, mert sokba kerul az utazas stb. Ha ugyan ilyen eletvitelt folytatnanak itthon akkor is tudnanak megtakaritani, de nem itthon sajat lakas, sajat alberlet autora van igeny, kint meg ezek mar nem fontosak annyira stb. A lenyeg szerintem aki tanult esetleg jo szakmaja van, szorgalmas az kint es itthon is megtud elni normalisan.

2014. febr. 5. 09:13
 35/36 anonim ***** válasza:
82%

Ekkora hülyeséget, hogy máshol nincs ingyenes tanítás...

Nézz át a szomszédba, okoskám. Ausztriában egy jelképes összeget kell gyakorlatilag fizetned. Vagy nézz el Észak felé. Dániában, Norvégiában, Svédországban, Finnországban mind ingyenes, SŐT, Finnországban az állam kb. 500 eurós ösztöndíjat ad MINDEN EGYES TANULÓNAK, hogy az albérletet és egyebeket ki tudják fizetni.

2014. febr. 5. 14:14
 36/36 A kérdező kommentje:

Az angoloknál tudom hogy nincs ingyen semmi sem, és inkább oda mennek mosogatni, sem mint északra.

Ráadásul ott a magyart nem fogják ingyen taníttatni.

Arról nem is beszélve hogy itt milyen hű de rossz az élet, és mégis ingyen van az oktatás, északon színvonal is van mellé meg gazdaság.

Ebben az országban jelenleg luxus hogy ezt a sok hazaárulót ingyen taníttatják.

2014. febr. 5. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!