Mikor jönne el az a pont amikor elhagynád az országot?
Elgondoltam hogy mi lenne ebben az országban ha minden a jelen állások szerint folytatódna, és nekem azaz érzésem támadt hogy nem szeretném annak a levét inni hogy a többi konzum birka egyszerűen képtelen kilépni a fidesz-mszp mókuskerékből. Nem szeretném megvárni azt hogy elvesszen a magyarok utolsó mentsvára, a létszámuk, mert akkor aztán vége lesz itt mindennek rövidesen elnézve a mai helyzetet úgy hogy egyenlőre még a magyarból van több. Bár azért ezen is belül van egy jó nagy számú konzum birka zombi akinek a Való világ meg a Győzike öli ki az utolsó agysejtjeit is, és majd önként fog a vágóhídra menni.
Nálad mi adná be az utolsó kulcsot, mi lenne a legalja színvonal ami után már azt mondanád, ennek az országnak meg a "nemzetének" annyi, ezt már nem lehet helyrehozni, el kell hagyni a süllyedő hajót, mielőtt ne adj ég, tényleges életveszélyes viszonyok lennének?
Ha ez megtörténne, szégyenedben letagadnád hogy honnan jöttél?
Én jobboldali vagyok, és nekem az lenne az utolsó csepp amikor már odáig süllyedne a közbiztonság felelős magyar érzelmű vezetők és emberek hiányában hogy tényleges folyamatos életveszélyes helyzet lenne a magyar utcákon.
"Én jobboldali vagyok, és nekem az lenne az utolsó csepp amikor már odáig süllyedne a közbiztonság felelős magyar érzelmű vezetők és emberek hiányában hogy tényleges folyamatos életveszélyes helyzet lenne a magyar utcákon."
no egy jobbikos kölök átfogalmazta a cigánybünözés kifejezést.
vannak, akik meg a szélsôjobbos néhány cigányt lemészárló elmebeteg miatt jelentkeznek Kanadában 3 angol szóval, hogy Hugarz gypsy refugee, s all a bál, hogy az összes Magyar roma menek Kanadába segélyért, mint politikai menekült.
Akkor mennék, ha
- Jobbik kormányozna
- Elvégezném az egyetemet (még 2 év)
- Nem találnék itthon munkát normális bérért
nekem mar nehany evtizede "jott el az a pont" Nem bantam meg.
Merjetek lépni ti is.
nekem is eljött már ez, a család az, ami itt tart. semmiképp nem megélhetési kérdés részünkről, mert nem panaszkodok, nem éhezek, nem nélkülözök. engem is az a fajta mérhetetlen butaság taszít, ami itt megy az állampolgárok között...és igen, ők azok, akik engem hazaárulóznak le, de ha véletlenül nem ugyanaz a pártállásom, és ő engem, mint honfitársát lenéz, akkor ő ugye nem az...és erre még tesz egy lapáttal a kormány cinikussága. én nem látom az igazi különbséget sem a mostani sem az előző kormány teljesítményében, de akármennyire is "ördögi" a gyurcsány meg kormánya, hányszor nézte NYILTAN hülyének az embereket? mert én ilyenről nem tudok. nyilván nem arról szól a dolog, hogy gyurcsány kormány tisztességes volt, de azért ennyire pofátlanul, az emberek pofájába nem dörgölték azt, hogy ők ezt és ezt megtehetik(gondolok itt például az így-úgy, saját előnyükre módosított alaptörvényekre).
emellett pedig a közbiztonság. már nálunk is történt kisebb lopás, de nem akarom megvárni, hogy le is üssenek csak azért, mert tőlünk van is mit ellopni. és valóban nem lenne máshol sem kolbászból a kerítés, de itt is csak amiatt ilyenek az emberek, mert a politika túl van reklámozva. más országban nyilván nem esik neki az egyik ember a másiknak, csak azért, mert más a pártállása...csendben megtartja magának a véleményét, és nem ez alapján ítélkezik egy embertársáról. itt meg csak az értelmiség képes erre...szerencsére a munkám típusából kifolyólag erre nincsen panaszom.
Azok akik azért várnak, hogy az egyetemet elvégezzék és utána mennének ki külföldre az mire vár?? Miért nem végzi el az egyetemet külföldön? Ott is vannak jó egyetemek.
Ezért nem kéne várni, főleg ha valaki fizetős egyetemre megy. Aki meg olyan egyetemre megy amit az állam (vagyis az adófizetők fizetik) azok nem érzik , hogy van egy kis ellenmondás a mondataikban?? Elmennek mert szar az ország, semmit nem lehet elérni, de mégis itthon ingyen diplomáznak le. Elég álszent kifejezés.. Ha annyira szar az ország, akkor nem kell az egyetemet sem elkezdeni sem befejezni, nyugodtan ki lehet menni külföldre. Azok akik fizetősön vannak nem szól a kérdésem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!