Mikor jönne el az a pont amikor elhagynád az országot?
Elgondoltam hogy mi lenne ebben az országban ha minden a jelen állások szerint folytatódna, és nekem azaz érzésem támadt hogy nem szeretném annak a levét inni hogy a többi konzum birka egyszerűen képtelen kilépni a fidesz-mszp mókuskerékből. Nem szeretném megvárni azt hogy elvesszen a magyarok utolsó mentsvára, a létszámuk, mert akkor aztán vége lesz itt mindennek rövidesen elnézve a mai helyzetet úgy hogy egyenlőre még a magyarból van több. Bár azért ezen is belül van egy jó nagy számú konzum birka zombi akinek a Való világ meg a Győzike öli ki az utolsó agysejtjeit is, és majd önként fog a vágóhídra menni.
Nálad mi adná be az utolsó kulcsot, mi lenne a legalja színvonal ami után már azt mondanád, ennek az országnak meg a "nemzetének" annyi, ezt már nem lehet helyrehozni, el kell hagyni a süllyedő hajót, mielőtt ne adj ég, tényleges életveszélyes viszonyok lennének?
Ha ez megtörténne, szégyenedben letagadnád hogy honnan jöttél?
Én jobboldali vagyok, és nekem az lenne az utolsó csepp amikor már odáig süllyedne a közbiztonság felelős magyar érzelmű vezetők és emberek hiányában hogy tényleges folyamatos életveszélyes helyzet lenne a magyar utcákon.
De mi nem Afrikában vagyunk, hanem Európa közepén.Hogy jössz te ahhoz hogy azt a fertőt hozzánk hasonlítod ?
Igen, mi fehérek vagyunk.Egyébként meg nem azért "sírunk" mert nincs egy saját BMW a garázsban, hanem mert sok ember azt se tudja lassan kifizetni hogy villany, víz, vagy gáz legyen a lakásában.Na persze ha pesti vagy észak-dunántúli vagy akkor hiába magyarázok.
Azért aki az állam pénzén kitanulja a milliós egyetemi képzést, életében nem dolgozott még talán diákmunkát sem, az mégis milyen alapon jelenti ki hogy neki elege van?
Ő mit javít a helyzeten? Meglopja az államot meg az adófizetőket hogy ingyen kitaníttatja magát (külföldön nincs ilyen), aztán még neki áll feljebb nagy sértődötten hogy itt milyen rossz?
Már miért lenne rossz? Ingyen egyetem, dolgozni se kell mert jár a segély (ösztöndíj szépen mondva), semmi gond nincs az életben csak tanulni kell, és akkor jaj neki már elege volt, amint befejezte az ingyen élést már megy is külföldre árulónak? Ha annyira rossz itt, akkor az ilyenek mert nem térnek át önköltségesre, vagy fejezik még most be a dolgokat, és mennek már most el? Ja hogy tenni az országért nem akarunk, csak az ingyen élet, ingyen minden, aztán még ezzel is baj van, még ez sem jó. Az a baj amikor már a fehérek között is ez cigány mentalitás dívik, hogy dolgozni egyik sem akar, mert neki minden ingyen jár, dolgozni büdös, ha meg valaki beszól akkor az meg rohadjon meg, de azért a segélyt még termelje ki a dolgaihoz.
Az ilyentől kérdezem hogy akkor ő mégis mit javít a helyzeten ha meglopja az országot a minimum 5 év ingyen éléssel? Ő milyen jogon illet kritikával itt bármit is ilyen hozzáállással? Milyen jogon vár el bármit is?
Ezért tartunk itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!