Miért van az, hogy Orbán a legnagyobb csirkefogó 1990 óta, mégis töretlen a fidesz népszerűsége?
Orbán tehetséges politikus, ezt még Lendvai Ildikó is elismerte.
Hisz, nézd meg, egész fiatalkora óta benne van.
Valahogy ért a nép nyelvén.
A baloldalon Gyurcsány is hasonló volt, régen.
A többi pártnál nincs ilyen ember.Ezt mindenki irigyli Orbántól.
Bajnai , Mesterházy , Vona meg olyan mintha egy céget vezetnének párt helyett.
Mert nem ő a legnagyobb csirkefogó. Az apja bányája? Szőlőbirtok? Hatalom mániás? Ugyan mi mást tudnak felhozni ellene? Semmit. Ő nem kompromittálta magát (még). Ha lenne valami ellene a baloldal kezében, már rég tudnánk róla. De nincs. Ettől persze mint ember lehet unszimpatikus (nagyon sokaknak az is a 98'-ban kezdődött gyűlölet kampány óta), vagy lehet kritizálni a munkásságát. Gyurcsány volt az egyetlen, aki méltó ellenfele volt, de még 4 évet sem bírt ki a frontvonalban.
Persze a bukott baloldal orbánfóbiás véresszájú bértrolljai majd elmondanak engem, és a többi szimpatizánst mindenféle birkának, és hasonlónak, de nem érdekel. Kik mondják? Balosok? Egy Jobbikos még joggal kritizál, de egy balos? Ugyan már.
Azért, mert egy okos ember, tudja, hogy hogyan kell a nép nyelvén beszélni (=olcsópopulistának lenni).
Tudod, van az a régi dakota mondás, hogy "a nap süt". Na Orbán is ilyen: ő kormányoz.
Ja és nem vagyok Fideszes.
Egyszerűen a magyar nép birka, tisztelet a kivételnek. Szó szerint, ha az emberek szeme láttára vinnének el a havi keresetüket még akkor sem tennének semmit. Ilyenek vagyunk, ez van. Sok év eltelt, de még sem történt semmi.
Rohamosan romlik a forint, ez egyértelműen azt mutatja, hogy a gazdaság helyzete romlik, ehhez nem kell közgazdásznak lenni.
Ha nagyon lényegre törő akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy messze nem ő a legnagyobb csirkefogó, ennyi a titka. Kicsit jobban kifejtve: nem mond 2 percenként saját magának ellent, nem bénázik hetente egy akkorát mint most az összefogás és egyenlőre nem herélte ki magát politikailag, úgy mint pl. Feri.
Aztán majd jönnek a balos trollok és megmondják, hogy birka vagyok. És már ezzel, hogy leírják, hogy birka vagyok, még inkább biztossá válik bennem és sok más emberben az elképzelés, hogy baloldali pártra nem fogok szavazni már megint. Nézd meg, mi megy most baloldalon. Annyit szerencsétlenkednek, hogy a Fidesz kampány nélkül porig fogja őket alázni a választásokon. Nem is kéne kampányolniuk semmivel, a baloldal lejártatja saját magát.
"Nektek elég ennyi ahhoz, hogy rászavazzatok?"
Remélem te nem vagy azonos azzal a 43%-ossal, aki előtted kommentelt. Ha mégis, akkor ne is olvasd ennél tovább az írásomat, úgysem fogod felfogni agyilag.
Eddig biztos voltam benne, hogy a Jobbikra szavazok, de az utóbbi pár hónapban már nagyon érlelődik az bennem, hogy még egy utolsó csepp és inkább a Fideszre fogok, csak azért is, nehogy véletlenül bármi esélye legyen ennek a baloldali összeborulásnak. Folyamatosan bénáznak (Békéscsaba, vagy a sikertelen népszavazási kérelmük), folyamatosan hazudnak, folyamatosan ellentmondanak maguknak (Paks kérdése például) és ami a legjobb, semmi programjuk sincs, csak annyi, hogy váltsuk le a Fideszt. Megállás nélkül óbégatják a következő szavakat: "mutyi", "rezsim", "diktatúra", "demokrácia". Ha bárki, ismétlem bárki bármelyik pártból még egyszer kimondja ennek a négy szónak a valamelyikét én hót ziher, hogy nem fogok rájuk szavazni. A szőr feláll a hátamon attól, hogy akármit csinál a kormány, az csak mutyi lehet, ha nem fogad el bármilyen balos javaslatot a törvényhozás, akkor az egyből diktatúrában és rezsimben élünk és csak a baloldal demokratikus. Herótom van tőle.
Az elmúlt pár napban a kedvencem az volt, amikor felröppent a hír, hogy Felcsúton "repülő tér épül". Egyből jött a szrdobálás, másnapra kiderült, hogy egy már hosszú ideje létező sportrepteret papíroznak csak le. Ami egy füves pusztát jelent, mellette egy bódéval. Pár km-re egy 2 ezres faluban is van egy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!