Akik utálják Bajnait, ők hogyan csinálták volna?
Most komolyan...válság csúcspontjában ti hogyan oldottátok volna meg megszorítás nélkül a csődhelyzetet? Mit kellett volna tenni?
Ne ilyeneket írjatok, hogy "meg se kellett volna születnie" meg stb.. konkrét cselekedetekre vagyok kíváncsi.
Hajrá!
Mostantól ha úgy gondolom, hogy valakinél én rosszabb miniszterelnök lennék, akkor őt muszáj szeretnem?
Én sem hiszem, hogy jó miniszterelnök lennék, de nem is indulok el a választásokon. Bajnai figyelmébe ajánlom ezt a megoldást...
Ide csak annyit: pl. Svájci Frank valuta 2010-04-21: Vételi árfolyam: 178.2200; Eladási árfolyam: 190.3800
Svájci Frank valuta 2014-01-30: Vételi árfolyam: 244.3900; Eladási árfolyam: 261.0700
Khmmm, Khmmm... ;)
Bajnai volt az elmúlt 25 év egyetlen politikusa, aki azt tette, amire az országnak szüksége volt, és nem azt, amire a pártjának.
Megtehette, mert tudták, nem fognak nyerni.
Ő egy igaz miniszterelnök volt. Az egyetlen.
Nem gagyi ez a libázás még? Talán nem kellene figyelmen kívül hagynotok a bíróság ítéletét.
Ja, hogy nem tudjátok, mi az?
Olyan előélettel ami neki volt normális országban közelébe sem kerülhetett volna a közszereplésnek sem.
Már csak azért sem mert nem lett volna szabadlábon.
Ténykedése a megszorítás átcsoprtosítások és fokozások plusz IMF hitel.Nem csak az ország került csődbe az "indegen érdekek csicskája" baloldal jóvoltából hanem a svájcifrank hitel miatt az ország népe is.Bele lettek tolva mindennemű korlát és kellő figyelmezetetés nélkül.
A szomszédos országokabn miért nem akkora probléma a svácifrank alapú hitel csapda mint minálunk?
Mert az ottani kormányok nem voltak érdekeltek akkor a saját népük ilyen jellegű átverésében.
Mert sokkal korrektebben tájékozatták és inkább lebeszélték lakosságot .Már ahol be nem tiltották az efféle kölcsönöket.
Ne tegyél már úgy mintha ezek elmulasztása nem az akkori baloldali kormány lelekén száradó bűn lenne.
Csaló szélhámosok módjára visszaéltek az emberek jóhiszeműségével és kiszolgálták a külföldi nagytőke anyagi érdekeit, némi percent saját zsebre és kampányfinanszírozás reményében.
Két fajta baloldali politikus van; az egyik aki korrupt a másik aki alig várja ,hogy végre már őt is korrumpálják .Lehetőleg külföldről, mert azt jobban szereti.
" Gyurcsány Ferenccel nem szövetkezünk " mondta Bajnai.
Mi történt ? Csak nem a parlamatbe jutás az eggyetlen cél ?
Ö is hazudott.
én válaszoko
George éppen most szedett össze 50 milliárdocskát, ebből akár a kártéritésre is futná a libatenyésztőknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!