Akik utálják Bajnait, ők hogyan csinálták volna?
Most komolyan...válság csúcspontjában ti hogyan oldottátok volna meg megszorítás nélkül a csődhelyzetet? Mit kellett volna tenni?
Ne ilyeneket írjatok, hogy "meg se kellett volna születnie" meg stb.. konkrét cselekedetekre vagyok kíváncsi.
Hajrá!
Nem ezért utálom.
Egyéb okai vannak, amiért nem szimpatikus.
Nem a pofája nem tetszik.
Hanem úgy az egész ideológiája, amit képvisel.Olyan emeszpés volt, meg most is olyasmi.
Mennyire mosdatod már a haverodat! :D
Hitellel a háta mögött szorítgatott amit a bolond vett fel "mert olyan jól kormányoztak", tehát eleve kérték is ezt.
De igazából az a baj vele, hogy üzletemberként állna hozzá a dologhoz, és az biztos, hogy az átlagember problémáját lesajnálná, mint a többi is, kivéve választáskor.
Az meg elég szégyen, hogy összeállt a fletóval amikor azt a kudarca után végsősoron leváltották és beugrott a helyére! (Persze előtte még azt mondták nem fogják bevenni. :))
Egyikőtök se a kérdésre válaszolt. Menjetek a francba ha nem arra válaszoltok. Vagy nem tudtok? orbánocska hogy csinálta volna? Ugyanezt csinálta volna, csak piaci hitellel, aminek nagyobb a kamata.
Szerintetek?
tudjátok mit? a termelést kell visszaállítani olyanra amilyen volt mielőtt elcseszték... gondolok itt pl cukorgyárra, kohászati üzemekre mittudomén akármire. mit várunk hogy nőjön a bevétel amikor ugyanannyit adunk el?! értem én hogy a szolgáltatás mennyire megy mostanában de abból csak így önmagában pénz nem lesz. meg nem csökkentettem volna a nyugdíjakat. (most meg a nyomorult a nyugdíjasok hősének állítja be magát)
Egy óriási problémája volt Bajnainak a többi sz*rsága mellett. személyes és külföldi érdekei voltak hogy tönkretgye az országot.
mi a baj vele még? hadd ne mondjam hogy az is problémám hogy zsidó. meg hogy balos, meg hogy zsidó balos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!