Egyáltalán kire érdemes szavazni?
mszp-re semmiképp, fidesz kérdéses, de elég kemény a mutyi, nem a trafik hanem a föld.
jobbik szélsőséges, ráadásul semmit nem tudni, vagy én hozzám nem jut el, pl. adópolitika
ez az mszp és együtt, meg ugyanaz a banda, egy-két LMP-s szimpatikus, de azok kiléptek választások előtt :) hiteltelen mindenki :)
kemény döntés. ráadásul az is ha nem mész el szavazni. sehogy se jó :)
Kalózpárt lett volna jó, amíg elő nem álltak ezzel a hihetetlen ostoba feltétel nélküli alapjövedelemmel.
Akkor láttam h olyan párt soha nem lesz aki minden tekintetben képviseli az érdekeimet.
Szerintem tökmind1 kire szavazol, a kis pártok úgyse nyerhetnek, a nagy pártok meg ugyanazt csinálják. A kisembert szivatják a gazdagot pénzelit. A kérdés h milyen módon, és itt kezdődik a párt elhivatottság, meg a világnézet. Aki liberális, meg európai szemléletű, meg tökömtudja mi, az úgyis Gyurcsányékra szavaz. Aki konzervatív, hazafias, stb, az meg úgyis a Fideszre.
Pedig amúgy ezek csak eszmék és semmi közük a valósághoz. A konzervativizmus meg a liberalizmus egy nagy marhaság sztem.
Liberalizmus: mindent szabad! kivéve amire MI azt mondjuk h nem
Konzervativizmus: semmit se szabad, kivéve amit MI csinálunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!