Csak nekem kilátástalan a helyzet?
Nyolcas !
Sopronban egy garzon rezsivel ( mert azt is fizetni kell ) 70 e ,és nem nyávogtam nagyokos !
Te meg úgy beszélsz,mint egy megtévesztett fityesz szavazó.
Amúgy milyen érdekes,hogy nekem 2 ismerősöm is van,akinek pont olyan szakmája van,mint a kérdezőnek és lám mind kettő külföldön él már jó pár éve.
Mindkettő albérletben él jelenleg,egyiknek közben már van saját kocsija is,ja meg úgy kb 5 kilót lazán megkeresnek.Közben jut idejük elmenni ide oda is (színházba,vagy szórakozni is),mert van rá pénzük.
Vannak helyek az országban,ahol tényleg vannak olcsóbb albérletek,isten háta mögött ahol kb nincs munkahely,viszont utazhatsz melóba nagy városba órákat.Viszont nekem az a véleményem,aki valamennyire is jó a szakmájában az inkább kimegy külföldre jobb élet reményében és nem marad itt a nyomorban éhbérekért.
Köze nincs az albérletnek ehhez.
A nyugatiak nem azért élnek jobban,mert sok ott az albérlet,hanem főként azért erősebb a gazdaságuk,mert normális élhető fizetést kapnak normális munkáért és nem éhbérért dolgoznak,mint itt a melós 90 ezerért,plusz nem szakadnak meg.Nyugatnak gazdasága is azért jobb,mert ők jobban költekezhetnek,több pénz folyik be akár kereskedelembe szolgáltatásba szórakoztatásba is.
"A nyugatiak nem azért élnek jobban,mert sok ott az albérlet,hanem főként azért erősebb a gazdaságuk,mert normális élhető fizetést kapnak normális munkáért és nem éhbérért dolgoznak,mint itt a melós 90 ezerért,plusz nem szakadnak meg.Nyugatnak gazdasága is azért jobb,mert ők jobban költekezhetnek,több pénz folyik be akár kereskedelembe szolgáltatásba szórakoztatásba is."
Fujj, micsoda balliberális pazarlás ez!!! Máglyára, máglyára mind!
"Csak neked. Én közmunkás vagyok, kiemelkedően keresek, van lakásom, autóm, tavaly sikerült felépítenem egy saját műhelyt, telik a legújabb számítógépre, táblagépem is van, tegnap vettem hozzá egy wifis rútert, azt mondhatom mindenem megvan."
Így van. És a Haitin horgonyzó yachtot és a luxusautóparkot ki is felejtetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!