A Jobbik miért nem próbálja szétoszlatni az őt
körülvevő tévhiteket s tenni valami mást?
Figyelt kérdés
Miért csak vegetálnak a Parlamentben ? Ezzel a hozzáállással sose fognak kormányt alakítani, sőt parlamenti helyeket is veszíthetnek. Ehelyett ki kellene menniük az utcára, s szét kéne oszlatniuk az őket és a kritizált dolgokat övező tévhiteket és ostorozniuk kéne a politikusokat korrupció és egyéb dolgok miatt.
Az emberek nem a parlamenti tevékenység és program alapján ítélik meg a pártokat, hanem utcai dolgok alapján.
Bajnaiék, Gyurcsányék velük szemben szervezik a tüntetéseket, összeröffenéseket, küzdenek a szavazatokért, közben meg a Jobbikosok békésen szidnak mindenkit a neten / a tévé előtt.
Mert nincs rá lehetőségük. A média nagy része zsidó kézben van, ők pedig gyűlölik a Jobbikot. Saját tévécsatornára pedig nincs pénzük, mert nincsenek mögöttük olyan támogatók, mint pl. a Fidesz mögött soros györgy, illetve kormányon se voltak még, így nem tudtak állami pénzt lopni.
2014. jan. 29. 18:45
12/23 Dick Esmen válasza:
Mert akkor nem szavaznak rájuk.
2014. jan. 29. 19:06
13/23 anonim válasza:
55%-os, és szerinted, ha a saját pártjuk pénzügyi alapköveit nem tudták letenni, akkor hogyan irányítanák az országot? Hahó! Nem egy feltörekvő, parlamentbe vágyódó pártról beszélünk, hanem egy olyanról, amelyik kormányt akar váltani!
2014. jan. 30. 09:23
14/23 A kérdező kommentje:
#Dick Esmen
Nem értem, amit írtál. Az emberekben pont az a tévhit él a Jobbikról, hogy a Jobbik egy "rasszista / fasiszta / antiszemita / neonáci / EU és multiellenes" párt és hogy az EU milyen jó.
Ha valahogyan cáfolnák ezeket a dolgokat, az emberek 60-70%-a rájuk szavazna.
2014. jan. 30. 16:17
15/23 anonim válasza:
#13 Te elolvastad, amit írtam? A pártkassza az pártkassza, az államkassza meg államkassza.
2014. jan. 30. 17:21
16/23 anonim válasza:
01-29 15:44 Szívemből szóltál! A jobbik nem sokkal jobb, mint a cigány.
2014. febr. 1. 13:39
17/23 anonim válasza:
55%-os, de azért a pártkassza alakulásából le lehet vonni következtetéseket. ;)
2014. febr. 1. 16:09
18/23 anonim válasza:
Nem tudom kérdező,honnan vetted ezt a böszmeséget, Vona Gábor szerepelt a hír tv-n,az echo tv-n is.Sőt szórólapozni is többször kimentünk mint a baloldal vagy mint a fidesz.Mindezt azért,hogy megismertessük az emberekkel hogy a Jobbik nem fog megenni senkit,hanem a becsületes magyar emberekért tevékenykedik.Nem vagyunk sem fasizták sem rasszisták,egyszerűen csak elegünk van abból hogy Magyarország csak vegetál é tenni akarunk azért hogy ne használják ki az országunkat,ne legyünk az EU lábtörlője, és ne öljünk olyanba feleslegesen milliárokat,amik semmi hasznot nem hoznak.A jobbik a bűnözőket fogja keményebb elbírálásban részesíteni,a becsületes cigányoknak sincs semmi félnivalója.Ugyanúgy büntetni fog bűnöző cigányt és magyart,mivel jogilag nem lehet bőrszín alapján törvényeket hozni magyarországon. A zsidó felvásárlás sem a Jobbik szájából hangzott el,hanem Simon P. jelentette ki egyhangúan.Sajnálom hogy ennyi birka ember él ebben az országban hogy így megvezeti őket a média. Parlamenti közvetítésekből tájékozódjatok,az talán valamivel jobb mintha tévécsatornákon keresztül mossák az agyatokat.
2014. febr. 5. 16:05
19/23 anonim válasza:
#17 Ez alapján az eddigi kormányoknak Kánaánt kellett volna csinálniuk az országból, valahogy mégsem sikerült. Ugyanis ők éppen azért gazdagok, mert lenyúlták az állam pénzét, amíg kormányon voltak.
2014. febr. 5. 17:13
20/23 anonim válasza:
Látom nem sikerült megérteni a lényeget. Nem azt mondtam, hogy a pártkassza egyenes arányban kellene legyen az állami vagyonnal. Annak viszont komoly jelentése van, ha egy ilyen politikai környezetben nem tudnak megerősödni. Ez pedig kizárólag azzal magyarázható, hogy nincs elég pénzük/támogatójuk a győzelem megszerzéséhez szükséges média háttérre. Politizálgatni, 20% körül mozogni lehet kevesebb pénzből is, de győzni nem. Tetszik, nem tetszik, ez van. Nekem komoly csalódás a Jobbik, pedig 2010-ben úgy terveztem, hogy utoljára szavazok a Fideszre. Sajnos azt kell látnom, hogy a Jobbik képtelen volt megerősödni, és tovább vinni a parlamentbe kerüléshez szükséges lendületet. Nekem ez kevés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!