Igaz ez a Jobbikrol?
Hogy lehet ilyen baromságot kérdezni?
Most nem azért kérdezem ezt, mert elképzelhetetlen a dolog, hanem azért, mert szerinted itt ki tudja neked megmondani és bizonyítékokkal alátámasztani?
50-50 vagy igen vagy nem. Ki tudja alátámasztani, ki tudja mecáfolni?
Ennyi erővel az összes többi pártra ráhuzható ez.
Bár az én kedvencem, hogy a ruszkik pénzelik.
Nana!!!
A problema csak az, hogy a kis eszemmel nem latom, hogy mi ebben az erdekuk. Hiszen a jobbik ellenuk van.
A Jobbik nem a zsidók ellen van, az, hogy te nem vagy elég tájékozott, még nem jelenti azt, hogy baromságokat beszélj.
Én nem látom kizáró okát annak, hogy zsidók pénzeljék a Jobbikot, bár nehezen tudom elképzelni, mert akkor média támogatottságuk is lenne, de azonban az nincs, a zsidó csatornákon 2 havonta egyszer vannak megemlítve, akkor is lejáratás céljából.
Inkább a zsidók vannak a Jobbik ellen általában.
:D És te hitelesnek tartasz egy izraeli lapot, amikor a Jobbikról ír? :)
És ha igaz is lenne, miért lenne baj?
Persze.
Közvetlenül az oroszok és irán, viszont az oroszokat is, iránt is a zsidók pénzelik. Meg a magyar hajnalt is, meg a barrikádot és a qtyqrutydezinfot is.
Ez mindegyik benne van a zsidó háttérhatalom ( made in drábik jános ) összevisszaesküvésében. :)
@ legjobb nevű:
A Shin Béth nem egy izraeli lap, hanem az izraeli belsõ elhárítás. Persze, lehet, direkt át akarnak verni. Ezekrõl a zsidóról sose lehet tudni ... :P
A széljobb oldalról szokta az a kritika érni a Fideszt, hogy zsidók pénzelik. (Kurucinfóék szerint a "Likud-testvérpárt").
Szerintem még az MSZP-t sem pénzeli senki, max. Bajnai volt az, aki begyűjtött némi külföldi forrást a 2014-es választásokhoz, de az is kidobott pénz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!