Az MSZP már megint hülyének nézi az embereket!?!
Figyelt kérdés
Mesterházy a pofánkba hazudik!!!hogy lehet a kötelet börtönnek hallani?
(de ne kezdjük el h a Fidesz vagy Orbán Viktor is hazudik,mert még ha így is van akkor sem ez a kérdés)!!!
2014. jan. 28. 17:12
12/25 anonim válasza:
Kérdező neked meg nagyon sza-r a memóriád!
Emlékeztetlek: Kövér kötél és szeget ígért...Gyurcsányt eltemették...
Ne nyalj már ennyire...
13/25 A kérdező kommentje:
ez még mindig nem mentség!!!
2014. jan. 28. 22:49
14/25 anonim válasza:
Nem kell mentség ez a lényeg csak a te fejedben jelent ez bármit mert az agysejtjeid helyén birkák bégetnek.
15/25 anonim válasza:
Ha jól emlékszem a jobb oldalról sem kért senki sem bocsánatot bizonyos kijelentésekért,jó hírnév megsértését és alapvető emberi jogok becsmérlése miatt...
Arra sincs mentség..úgyhogy kuss.
16/25 A kérdező kommentje:
én elhiszem h a másik fél is mond mindenfélét de én konkrétan erre vagyok kiváncsi!!!
2014. jan. 28. 23:07
17/25 anonim válasza:
Én még emlékszem, amikor Kövér László kötelet javasolt azoknak a választóknak, aki nem rájuk szavazik. Kössék fel magukat. Meg lakótelepi patkányoknak nevezte az embereket. Hogy provokáció volt, vagy + rárakták a filmre, azon se sodálkoznák
18/25 anonim válasza:
"ne nyalj ennyire" szerintem már csoki színű a nyelve !
20/25 anonim válasza:
Ez ami linket feltettél választási propaganda a jobboldal részéről. Mocskos választás elé nézünk. Itt a mocsok sárdobálásba, már ez is bele fér. Ennyire fél a FIDESZ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!