Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP már megint hülyének...

Az MSZP már megint hülyének nézi az embereket!?!

Figyelt kérdés

Mesterházy a pofánkba hazudik!!!hogy lehet a kötelet börtönnek hallani?

(de ne kezdjük el h a Fidesz vagy Orbán Viktor is hazudik,mert még ha így is van akkor sem ez a kérdés)!!!

2014. jan. 28. 17:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
17%
Vajon a bekiabáló nem egy fideszes provokátor lehetett?
2014. jan. 28. 17:14
 2/25 A kérdező kommentje:
és akkor Mesterházy egyet is értett vele!gratulálok
2014. jan. 28. 17:17
 3/25 anonim ***** válasza:
28%
Én a hirTV-n láttam azt a felvételt. Biztosan nem hamis? Erre rá is mernéd tenni az életed?
2014. jan. 28. 17:21
 4/25 anonim ***** válasza:
65%
Az mszp akkor is hazudik, ha kérdez. :D Még meglepődtök ezeken? :)
2014. jan. 28. 17:21
 5/25 anonim ***** válasza:
Nem már megint, még mindig. És nem csak az MSZP, hanem az egész politikai garnitúra. Ez van, ezt kell szeretni vagy el lehet menni. Más lehetőség nincsen.
2014. jan. 28. 17:24
 6/25 A kérdező kommentje:

"Én a hirTV-n láttam azt a felvételt. Biztosan nem hamis? Erre rá is mernéd tenni az életed?"

mi lenne benn hamis?

2014. jan. 28. 17:28
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő hülyének nézi az embereket, amióta csak megalakultak.
2014. jan. 28. 17:29
 8/25 anonim ***** válasza:
17%
Nem az MSZP nézi hülyének az embereket, hanem a Fidesz. Az igazi kérdés az, hogy a felcsúti polgármester 3 év alatt miként tudta megötszörözni a vagyonát. Hogy tisztességes úton nem, az biztos. Ezt akarják most elmaszatolni a "köteles" gumicsonttal...
2014. jan. 28. 17:29
 9/25 A kérdező kommentje:

"Nem az MSZP nézi hülyének az embereket, hanem a Fidesz. Az igazi kérdés az, hogy a felcsúti polgármester 3 év alatt miként tudta megötszörözni a vagyonát. Hogy tisztességes úton nem, az biztos. Ezt akarják most elmaszatolni a "köteles" gumicsonttal..."

igazi kérdés?nem tudsz olvasni?mi van felülre irva???

pont az mszp prédikál h ki mennyi pénzt tett el?NEMÁR!!!

2014. jan. 28. 17:34
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

az egész mszp, meg dk, meg együtt 2014 egy nagy vicc :D

megbukott politikusok, "celeb" miniszterek halmaza, meg is érdemli aki rájuk voksol majd.

ÉS mielőtt jönne a fidesz szimpatizáns stb. 28 éves vagyok, és még életemben nem voltam szavazni!

mivel értelmét nem látom, és úgysem ebben az országban kívánom leélni az életem.

2014. jan. 28. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!