Mennyi lehetett az átlagéletkor a tegnapi baloldali gyűlésen?
Sokat számít a párt megítélésében, hogy kik támogatják őket, hisz nekik szóló programot írnak a pártok.
És látva a képeket, már értem miért tartják az mszp-t nyuggerpártnak...
Érdemes a jövőt olyan párta bízni ahol a fiatalok, középkorúak (tehát a jelen és a jövő adófizetői) a háttérbe szorulnak?
Lehet van kivétel (nem is írtam, hogy nincs, de nem ők vannak többségben.
Saját tapasztalatom szerint minél idősebb valaki annál jobban elkötelezett az egyik oldal felé, vagy afelé, hogy ha 6 lóval húzzák akkor se megy el szavazni.
Környezetemben azt látom, hogy nagyon kevés bizonytalan szavazó van MO-n.
Lehet ez nem általános, de én nem hiszek se a közvélemény kutatásoknak, se a netes sztoriknak, meséknek. Jobban hiszek abban amit látok.
nyuggerek.
egy fél virsliért meg lehet vásárolni a szavazatukat. az adófizetők pénzén utazgatnak (a dolgozó embereket hátráltatva), egy csomó helyen kedvezményt kapnak, többet kapnak zsebbe a nagy semmiért mint egy tanár, pedig nekik csak magukat kell eltartani míg egy dolgozó embernek akár több gyereket, az sztkba naponta mennek egy jót beszélgetni, közben a fiatal aki tényleg beteg ott dögöljön meg, mert ugye ők ráérnek reggel 6ra odamenni.
közbe még kikérik h legyen velük mindneki udvarias velük - röhej. leülnének a buszon, de ha megáll úgy pattannak fel és tolakodnak h ők szállhassanak le elsőnek mint egy ovodás. ugyanez a mentalitásuk a poltiikában is, nekik mindegy hogy a gyerekeik, fiatalok éhenhalnak csak meglegyen a 19. havi nyugdíj meg ingyen kolbász a majálison....
sajnos mindne párt rájuk épít mert többségben vannak, én személy szerint a választási jogot munkavégzéshez (ill. diák, háztartásbeli stb) kötném, és egy kérdőívhez is (milyen nap van ma? ki a miniszterelnök jelenleg? mi az a Paks, eszik vagy isszák?) amin a szenilisek nagy része kiesne.
2010 elôtt gyanezt lehetett olvasni mindenhol, cask forditva...
akkor az mszps fônökös nem szabadott, hogy mutatkozzon a Fidesz rendezvényen..........................................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!