Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emlékeim szerint tavaly még 20 év körül volt itt az átlagéletkor. Most lecsökkent 14-15-re?
Figyelt kérdés
Tuti hülyének néztek. De ez borzalmas hogy mennyi gyerek jár ide a gyerekes hülyeségeikkel.2013. okt. 11. 18:26
3/7 anonim válasza:
Menjenek ki az utcára játszani?Ahol inkább cigiznek isznak és drogoznak?Akkor inkább itt trollkodjanak és kérdezzenek hülyeséget.
4/7 anonim válasza:
Nem, basszus, menjenek tanulni, mert így nem lesz belőlük semmi...
5/7 anonim válasza:
mert 16 évesen már buliznak pénzek esténként kivéve a "mérninccsajom" és a "debrecenbenmiértrhadékokanők?"
6/7 anonim válasza:
Tanuljanak,de értelmes kérdést is feltetnének a tanulással kapcsolatban..
7/7 anonim válasza:
Nem tudom ... én tanulás után esténként jókat szoktam itt röhögni :)))
És remélhetőleg lesz belőlem valami XD
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!