Mennyi lehetett az átlagéletkor a tegnapi baloldali gyűlésen?
Sokat számít a párt megítélésében, hogy kik támogatják őket, hisz nekik szóló programot írnak a pártok.
És látva a képeket, már értem miért tartják az mszp-t nyuggerpártnak...
Érdemes a jövőt olyan párta bízni ahol a fiatalok, középkorúak (tehát a jelen és a jövő adófizetői) a háttérbe szorulnak?
"Érdemes a jövőt olyan párta bízni ahol a fiatalok, középkorúak (tehát a jelen és a jövő adófizetői) a háttérbe szorulnak?"
Csak olyan pártra érdemes. A kölkök még nem rendelkeznek élettapasztalattal. Én 40 alatt mindenkitől elvenném a szavazati jogot.
12:43
Nem egészen így van ahogy írod. Sajnos láthatjuk, hogy most talán 1 millió embernek jó. A többi Fideszes ezek hozzátartozói mert ők nem tudnak semmit csak hallgatnak rájuk mert szerintük nekik jól megy és akkor csak okosak lehetnek. Ne hidd, hogy mindenkinek jó volt a régi rendszer mint ahogy a mostani sem jó a többségnek, de próbálnak változtatni mert azért van 4 évente választás. 4 éve is sokan bíztak abban, hogy majd most jobb lesz, de sajnos sokan csalódtak mert csak addig kellettek míg leadták a szavazatukat. Nem tudni mi lesz ha a baloldal nyer, de szerintem rosszabb ennél semmiképp nem lesz.
12:45
Nem azért van mert őket jobban érdekli a politika. A megfélemlítés miatt van. A nyugdíjasokkal már nem tudnak úgy kitolni mint egy aktív dolgozóval, ezért ők mennek ilyen rendezvényekre, de azért nekik vannak hozzátartozóik akik fiatalok és megbeszélik otthon ezeket a politikai dolgokat.
Szép "szabad" ország lett ez a Magyarország!!
Sebaj! lesz itt még demokrácia és szólás szabadság, ha az idén ezeket elküldjük a levesbe.
"Legtöbb élettapasztalata mégis csak az idősebbeknek van....."
Nem úgy látom, hogy az élettapasztalatok alapján vezetnék az országot a politikusaink...
A szavazók meg minél idősebbek annál kevésbé látják át jól a helyzetet. Elkötelezettek egy párt felé és semmiképp nem szavaznának másik pártra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!