Hol lehet utána nézni az atomerőmű szerződés részletinek?
Figyelt kérdés
Miért nincsenek szakértői elemzések nyilvánosságra hozva?2014. jan. 25. 22:06
1/11 anti paladin válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Ide a bökőt, hogy azt is titkosítják 50 évre.
2/11 anonim válasza:
Csernobilban. Ott atomjaira bontva átnézheted.
3/11 anonim válasza:
Sehol...
Végülis ha a nép képviselői a nép jövőjéről döntenek, ahhoz mégis mi köze van a népnek? Orbánék szerint semmi.
4/11 anonim válasza:
kedves kérdező!
sehol, pont ez a botrány oka
5/11 anonim válasza:
Sehol, ugyanis az a szerződés még nem létezik. Csak egy megállapodás van a majdani aláírásáról, de arra még úgy egy fél évig (környezeti felmérés, engedélyeztetés, stb. miatt) nem fog sor kerülni.
6/11 anonim válasza:
A szerződés részleteinek valóban nem. De a megállapodásénak sem. Nem véletlenül.
7/11 anonim válasza:
wiki leaks. kezdve azzal amit még Bajnaiék jattoltak le az oroszokkal.
8/11 anonim válasza:
Mintha most nem Bajnaiék gondolatai, hanem Orbán megállapodása lenne a téma. De ez téged ne zavarjon.
9/11 anonim válasza:
Köszönöm a válaszokat és mindenkit zöldpacsiztam mások nem annyira. Vannak akik ezt szeretik... :)
10/11 anonim válasza:
Gondoltam hogy beszól egy nemzeti érzelmű megvezetett tudatlan zelmúlt nyócévező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!