Miért nem tudott Orbán még pár hónapot várni a paksi
megállapodással?
Csak ki tudja mi lesz a választás végeredménye és most még jól meg akarta tömni a zsebeit biztos ami biztos, meg a 3000 milliárdból lehet nyomatni a pénzt lejáratókampányra, bizonyítékhamisításra és hasonló nyalánkságokra.
2014. jan. 20. 21:20
Szerintem a többség támogatja a bővítést.
2014. jan. 20. 21:52
Ugye ez csak költői kérdés volt ? Valami hasonló történt Grippen ügyben is, nemdebár ? Aztán miből lett az a több milliárdos családi vagyon ? Igaz persze, hogy a KISZ meg párttitkárok kiemelt helyzetben voltak, de azért más miniszterelnök még nem lett milliárdos OV-on kívül.......
2014. jan. 20. 21:54
4/21 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, én már a Grippen-ügy részleteire nem emlékszem. Hogy költői-e a kérdés? Hát nem is tudom. Bennem is felmerült valami különmutyi lehetősége, de azért messze nem ilyen határozottan.
Vihart kavar?
Ez is a kampány része!
Örülj!
Milyen jó irányban halad az ország!!!
A felhők itt csak balról jönnek...
2014. jan. 20. 22:00
6/21 A kérdező kommentje:
#2: És a többség a 3 ezer milliárd ft elköltését is támogatja? Ezzel a maihoz képest 2-3-szoros áron fogunk áramot termelni vagy 50 évig, miközben a technológiai fejlődés elavulttá és még gazdaságtalanabbá teheti ezt az egészet. Nyakunkon maradhat majd a múlt égbekiáltó emlékműveként.
A kérdésre: azért, hogy még mielőtt eldőlne a következő 4 év, azelőtt biztos aki biztos alapon pénzhez jut.
Vélemény: én atomerőmű helyett megtérülő energiába fektettem volna: szél-, nap- és geotermál energia ( termál víz felhasználása, de nem minden sarkon fürdő elvén, hanem pl. fűtéshez ). Nembaj, az atomerőmű nem térül meg, nem termel annyi energiát, veszteséges és szennyezi a környezetet, de nembaj. +/- 100-200 év az emberiség és az ország javára mit számít?
2014. jan. 20. 22:08
Még most sincs kész a megállapodás még ha gőzerővel haladnak is az unortodox energiaguruink sem tudják a választás előtt formailag nyélbe ütni a szerződést, a következő kormány elviekben felmondhatja. Más kérdés, hogy leváltják-e Orbánt és érdemes e még most visszatáncolni...
2014. jan. 20. 22:08
"Ezzel a maihoz képest 2-3-szoros áron fogunk áramot termelni vagy 50 évig, miközben a technológiai fejlődés elavulttá és még gazdaságtalanabbá teheti ezt az egészet."
Kérdező most csak hasadra ütöttél vagy ezt tudományosan is alá tudod támasztani?
2014. jan. 20. 22:09
"Nembaj, az atomerőmű nem térül meg, nem termel annyi energiát, veszteséges és szennyezi a környezetet, de nembaj"
Az atomenergia a letisztább és leggazdaságosabb energiaforrás.
2014. jan. 20. 22:15
Kapcsolódó kérdések: