Miért ilyen furán gyártják a magyarok az összeesküvés-elméleteket?
Mindenki azt az összeesküvés elméletet hiszi el ami a szívéhez közel áll. Egyébként az h vmi összeesküvés elmélet, azt is valaki kitalálja, főleg olyan, akinek érdekében áll elfedni az igazságot.
Én sejtettem de nem hittem teljesen ezekben amíg a tavalyi amerikai lehallgatás botrány ki nem pattant. Na utána jól kiröhögtem azt aki szerint ez összeesküvés elmélet volt, mert az értelmesebb emberek sztem már 10 éve sejtették h mindenkit lehallgatnak... Aztán hogy lenézték, kigúnyolták azokat akik így mertek gondolkodni!
Az ilyen szabadkőműves, háttérhatalom stb csoportok meg _valamilyen szinten_ biztosan léteznek. Csak gondolom ez nem úgy van h összeülnek fekete ruhában egy sötét pincében és ők most bábként mozgatják Orbánt/Gyurcsányt, hanem csak nagyon nagyvonalú és hosszútávú kérdésekben hoznak összehangolt döntést.
És hát igen, a pénz itt is biztos komoly szerepet kap. A spekuláció mozgatja (sajnos) a mai világgazdaságot, és amíg ennek nem vet valaki véget, mindig lesznek érdekcsoportok, akik egy ilyen-olyan politikai párt mögött állnak, és a támogatásukért cserébe a háttérből hoznak döntéseket, pontosabban a pártokat rákényszerítik egy lépésre. Ami általában az, hogy adjunk el valamit áron alul, vagy kössünk egy szerződést stb.
"Magyarország és maga a magyarnépség is egy nagy vicc. Ami itt megy az elképesztő..."
És te vagy a legröhejesebb alak.
jaj ne már..tényleg nehéz észrevenni mindet bankkártellek iránytanak? Méga pártokat is? Szerinted a mszp meg a fidesz valah harcolt egymással? Színjáték az egész...
ha számodra a httérhatalom létezése még kérdéses..akkor veled van a baj...Ennyi.
Amúgy meg Hajrá Jobbik! Talán ki lehet jönni ebből bankarteles mátrixból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!