Milyen összeesküvés-elméletekben hisznek a baloldaliak?
Szerintem nem jobboldali a 95 százaléka.
Nagyjából fele-fele lehet vagy 60- 40 az arány.
A baloldaliak szerintem egyes jobboldali intézkedések mögött látnak összeesküvést.
PL: Azért csinálja ezt a Fidesz mert..."
Az egyik kedvencem, hogy Orbán Viktor cigány, meg eredetileg Orsós volt a vezetékneve csak átnevezte magát.
Orbán full értelmiségi családból származik, akkoriban amikor a szülei tanultak, akkoriban csak a "kiválasztottak" mehettek egyetemre magyarok közül is, nemhogy a cigányok....
12:32, ezekből talán egy van, ami egyáltalán komolyan vehető: a kezelés ( [link] ), és a gyógyszerek ( http://www.youtube.com/watch?v=DSY42108jM4 ).
Az Orsósozást nem tudom, hogy komolyan veszi-e bárki is, vagy csak sértésnek szánja. http://www.youtube.com/watch?v=yyqBAPCPejE Itt meg egy nem éppen baloldali orsósozik.
Egyébként én főleg olyan horderejű elméletekre gondoltam, mint a NWO; eddig egy baloldalit nem láttam, aki a létezése mellett érvelt volna.
Nos, nekem leginkább az tűnt fel, hogy akik összeesküvés elméletekben hisznek, azoknak általában közük sincs a politikához és legfeljebb 18 évesek.
Na de pár balos összeesküvés elmélet:
- nincs szólásszabadság (mert minden újság megírta)
- nincs demokrácia (mondja az ellenzék)
- minden egyes jobboldali törvény a diktatúrát készíti elő és/vagy mutyi
- Orbán cigány
- minden Fidesz politikus cigány
- mindenki cigány aki valaha is szimpatizált a Fidesz-el (amúgy a balosokat ez nem tudom miért idegesítené)
- a Jobbik-ot Irán/Oroszország/Lucifer pénzeli
Általánosságban-Minden jobboldali eszme diktatúrát akar.
-Usa el akarja foglalni az egész világot
Szélsőbalosok:-a világot háttérkormány irányítja
-a jobboldaliak a nácik leszármazottai
-akinek fontos a tekintély,az diktatúrát
akar
A klerikálfasiszta reakció neohorthysta restaurációjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!