Már a Jobbik is?
Mielőtt torokátharapás lenne, egyik ismerősöm posztolta ki a facséra, én csak elolvastam, és kíváncsi vagyok a véleményekre. Nem vontam le még semmi messze menő következtetést. :)
Az Arany Hajnal utálja a Jobbikot, ezért kitalál mindenféle hülyeséget.
A múltkor azt mondták, hogy a Jobbikos EP képviselők támogatják afrikaiak betelepítését Magyarországra.
Egyébként Kovács Béláról elképzelgető, hogy gazdag.
Sőt, biztos nagyon gazdag, de nem politikusként gazdagodott meg.
Akkorhát ennyi kis barátaim.
Nincs több választási lehetőség.
Már mindegyik csapat játszott és le is szerepelt rendesen.
Egyedül a jobbik volt még hátra.
Ti vakok vagytok? Olvassátok már el amit az első kommentelő írt az Isten szerelmére....
Egy olyan dolgot mondj, hogy mást nyilatkoztak. 2010 óta ugyan azt mondják. Egyedül Nekik nem kell aggódniuk amiatt, hogy " Gabikám, hát ekkor meg akkor nem azt mondtad ". Lehet más szavakkal fogalmazott, meg máshogy, de egyik kijelentésük sem üti a másikat. Az, hogy szerinted igen..... félreértetted, vagy nem értetted meg mit szeretett volna ekkor meg akkor mondani, esetleg nem fogtad fel, hogy a kettő egy és ugyan az, ill. hogy nem zárja ki a kettő egymást.
Nem elvakultságból mondom ( tudom most jönnek azok, hogy dehogynem... xd ), hanem azért, mert ez így van.
Eddig is megpróbálták rossz színben feltüntetni őket, mindenhol, ne hogy már bedőljetek... -.- De hát végül is mindegy, úgy se ezen komment alapján döntötök:S:)
Ez nem lehet igaz már a Jobbik is?
hmm akkor marad az MSZP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!