Mi biztatóbb látvány? Egy csapat nemzetérzelmű (legyen az skinhead, gárdista, . ), vagy egy csapat cigány?
Figyelt kérdés
Egy szimpla felmérést készítek. És ha valaki egyiket se látja szívesen, az ne írjon. Én ide most nem írok választ, csak mások véleményére vagyok kíváncsi. A Válaszokat előre is köszönöm!2009. dec. 2. 21:50
21/27 anonim válasza:
Nekem az a legbíztatóbb látvány, ha ez a kettő csapat öli őket, aztán mind a ketten elfogynak:)
23/27 anonim válasza:
előttem szólóhoz: szóval a cigányok és a nemzetérzelműek írtsák ki egymást? Aha.. és akkor hogy fogjátok az új országot hívni? (nemzeti érzelműek nélkül nincs ország és ezt nem összetéveszteni a gárdával, skinheadekkel, etc..)
24/27 anonim válasza:
Hát, nem a cigányokra teszem a voksom...
25/27 anonim válasza:
1 csapat skinhead, mert nem kell ide se cigány se zsidó se b*zik, fhuj!
26/27 anonim válasza:
a skinek és a gárdisták egyértelmű hogy őket bírom jobban
27/27 anonim válasza:
Hát én tudom milyen egy skinhead mert egyik rokonom is az (Pesten lakik és egyébként ez a kérdés attol is függ hogy ki válaszol rá mert ha egy cigány ír akor természetesen inkább cigányokat választja mert a skinhedek szétcsapják a koponyáját én pl. maradok a skineknél mert rühellem a cigányokat nem azért mert rasszista vagyok hanem sok dolgom volt már velük a legvicesebb az volt mikor haverommal mentünk 2-en ők belénk kötöttek 4-en egy ijen kis Patronos játék pisztollyal hogy : mi van tetszik ? mindgyá lelőlllek hee !!! Erre haverom jót röhög rajtuk és előkapta a kis Beretta Cheetah-t és aztán szépen elsétáltak onnan xD )Meg szinte mindne spanom faterja gárdista és azok is meséltek jókat ! xD Azóta én a cigányokon csak röhögni tudok csak a pofájuk nagy (ez nem ide tartozott de azért úgy leírtam ) szóval a válasz : Egy csapat Nemzetérzelmű !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!