Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi biztatóbb látvány? Egy...

Mi biztatóbb látvány? Egy csapat nemzetérzelmű (legyen az skinhead, gárdista, . ), vagy egy csapat cigány?

Figyelt kérdés
Egy szimpla felmérést készítek. És ha valaki egyiket se látja szívesen, az ne írjon. Én ide most nem írok választ, csak mások véleményére vagyok kíváncsi. A Válaszokat előre is köszönöm!
2009. dec. 2. 21:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%
Tök mindegy ha egy csapat részeg öltönyös kurjongató jönn velem szebe kikeülöm öket, akkoris ha egy csapat rendőr, debreceni focidrukker, csapat apáca... Egyszerűen ha szembejönn egy csapat és egyedül vagy elkerülöd öket mert az alap túlélési ösztönöd ezt diktálja.
2009. dec. 2. 22:58
 12/27 anonim ***** válasza:
51%
Inkább a nemzetiérzelműek, tőlük kevésbé kell tartanom mint a "békés" cigányoktól...Egyébként ha a nemzetiérzelműek olyan borzasztóak, akkor miért nincs tele a média rasszista támadásokkal minden héten?
2009. dec. 2. 23:45
 13/27 anonim ***** válasza:
88%

Én leginkább egy csapat póktól kapnék sikító frászt

azonkívül bárki jöhet.

2009. dec. 3. 00:04
 14/27 anonim ***** válasza:
31%

Értem, mire gondolsz, és válaszolok is a kérdésre, de rosszul tetted fel, mert egyik látvány sem "biztató":

- Ha egy csapat cigányt látok, akkor megijedek valamennyire, talán felmegy a pulzusom.

- Ha egy csapat skinhead-et látok undorodom, felháborodok, és biztos, hogy felmegy a pulzusom.

Valami ilyesmire lehettél kíváncsi...

2009. dec. 3. 00:16
 15/27 anonim ***** válasza:
48%
Melyik csapat áll éppen nyerésre? ;)
2009. dec. 3. 07:30
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én egy csapat Jehova Tanújától szaladnék világgá... :D
2009. dec. 3. 10:35
 17/27 anonim ***** válasza:
82%

a gárdisták...számomra biztonságot sugallanak a kiállásukkal, úgy érzem,hogyha egy is van a közelemben, már semmitől sem kell félnem, mert úgy is megvédenének, ha nem is ismernek

skinheadekről nem tudok nyilatkozni,mert még életemben nem láttam egyet se, nem tudom milyenek...

viszont a cigányokból már ha egyet is meglátok(nemhogy egy csapat), már összeugrik a gyomrom,hogy most vajon belém fog e kötni, mimet akarja majd elvenni...

20/L

2009. dec. 3. 11:19
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a gárda, ők legalább nem lopnak, nem akarnak megverni és nem bicskával meg 2 kg arannyal a nyakukban járnak.
2009. dec. 3. 14:47
 19/27 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! A válaszok arányát elküldöm.
2009. dec. 3. 19:10
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen a nemzetiek.
2009. dec. 3. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!