Mi biztatóbb látvány? Egy csapat nemzetérzelmű (legyen az skinhead, gárdista, . ), vagy egy csapat cigány?
Én leginkább egy csapat póktól kapnék sikító frászt
azonkívül bárki jöhet.
Értem, mire gondolsz, és válaszolok is a kérdésre, de rosszul tetted fel, mert egyik látvány sem "biztató":
- Ha egy csapat cigányt látok, akkor megijedek valamennyire, talán felmegy a pulzusom.
- Ha egy csapat skinhead-et látok undorodom, felháborodok, és biztos, hogy felmegy a pulzusom.
Valami ilyesmire lehettél kíváncsi...
a gárdisták...számomra biztonságot sugallanak a kiállásukkal, úgy érzem,hogyha egy is van a közelemben, már semmitől sem kell félnem, mert úgy is megvédenének, ha nem is ismernek
skinheadekről nem tudok nyilatkozni,mert még életemben nem láttam egyet se, nem tudom milyenek...
viszont a cigányokból már ha egyet is meglátok(nemhogy egy csapat), már összeugrik a gyomrom,hogy most vajon belém fog e kötni, mimet akarja majd elvenni...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!