Mi biztatóbb látvány? Egy csapat nemzetérzelmű (legyen az skinhead, gárdista, . ), vagy egy csapat cigány?
a gárdisták. egyrészt a gárda még nem bántott senkit sem, nem is ez a céljuk, ráadásul nekik van vezetőjük, monduuk, hogy parancsnokuk vagy nemtom ott hogy hívják aki irányítja őket, aki nem fogja azt mondani, hogy "háde dikkmá menjetek oszt verjétek agyon azt a gyereket csoportosan"
de tudom, bűnös vagyok, kimondtam a tiltott szavakat.
mondjuk ha skinheadek mászkálgatnának az speciel ijesztő lenne, a gárda és egy csapat bőrfejű nem ugyanaz.
Egyik se. Nincs értelme a kérdésnek! Aki azt mondja, hogy van, attól a következőket kérdezném:
- Melyik rosszabb látvány: egy csapat szúnyog vagy egy csapat légy?
- Melyik szebb ország: Mongólia vagy Líbia?
- Kik boldogabbak: az albánok vagy az angolaiak?
abban egyetértek, hogy ha nem bűnöznének a cigányok, akkor én is azt mondanám, hogy semmi szükség a gárdára. magyarul ezt úgy is lehet mondani, hogy egyiket se akarom.
de egyenlőre amíg a cigányoknak lehet, addig örülök, hogy legalább a magyarok is lázadnak valahogy a szar ellen.
Nekem mindegy, de a csapat skinhead-et inkább nem választanám, a többi kettő jöhet (gárdisták, cigányok) :)
Persze ezt nem lehet ilyen egyértelműen eldönteni, mert lehet egy csapat normális cigány, vagy egy csapat bűnöző bunkó cigány, az utóbbiaknak a társaságát nyilván nem keresném, meg a gárdisták sem mind egyformák.Mellesleg a skinheadek-et nem igazán nevezném nemzeti érzelműnek, vagy ha igen nem Magyar nemzeti érzelműnek, az ő nemzeti érzelmük inkább egy másik nép iránt irányul, ezen kívül a 95%-uknál ez csupán egy divatjelenség, nincs mögötte semmi.
Megjegyezném, a kérdés provokatív és valójában azt akarja fölmérni, h ki utálja/nem utálja a cigányokat.
Mondjuk a Gardistakat nem raktam volna egy kategoriaba skinhead-ekkel...ugyhogy kette kell osszam a valaszt.
1.skinhead-cigany.>Mit mondjak a skinheadek se egy szep latvany...de inkabb nezegetnek 1000 olyat mint 100 ciganyt egy bandaba.
2.Gardista-cigany...Ugye a valasz egyertelmu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!