Honnan lett hirtelen ez a sok keresztény a magyar politikában?
Ha gyűlölködő vallást keresel keresd a zsidók között.
Ők aztán megvetnek mindenkit aki gój. Utálnak mindenkit lenéznek és szolgának tekintenek. Szóval nem kell itt keresztényektől tartani. Inkább nézz körbe hogy Rákositól kezdve, Rotchild family stb. a fed elnöke [link] Lenin mind zsidók de lehetne folytatni. Ők igazán gyűlölködőek és bizony nem éppen jót akarnak másoknak.
"Fasiszta honlapok tartalmára nem adok, csak a tapasztalataimra. Minden vallásban akadnak álszent, undorító, gyűlölködő emberek is. Legutóbb pl. egy katolikus templom előtt voltam ennek szem és fültanúja."
Az a baj hogy Ovadia Joszéf nem Feribácsi volt a kocsmából vagy éppen hazafelé a zsinagógából hanem magas beosztású ember.
A zsidóknak mindent szabad ebben a világban.
Keresztényeket mocskolni is!
A kérdező egy agymosott, liberális, materialista, idióta Y-generációs majom.
De szerintem csak provokálni akar itt mindenkit, max 12 éves kis p.csös.
Abszolút nem vagyok liberális.
Valójában 21 éves, materialista felfogású, fiatal férfi vagyok, aki leginkább a nemzetiszocializmus felé húzódik politikailag, bár annak egy békésebb válfaját vallom a magaménak.
"Fölösleges itt irógatni a válaszokat, addig nem jutottunk hogy felfogja a kérdezõ, hogy Magyarország egy keresztény ország."
Leírhatod ötvenszer is, ugyanannyi lesz a valóságtartalma! ;) Hány valódi hívő keresztény van ebben az országban? Papíron az ország fele az. És hány igazi keresztény van? Nem, nem olyan akit megkereszteltek, hanem aki tényleg hívő. Többségben vannak? Kizárt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!