Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan lett hirtelen ez a sok...

Honnan lett hirtelen ez a sok keresztény a magyar politikában?

Figyelt kérdés
Eléggé aggasztó, hogy egyre több ember megy vissza a középkorba mesékben hinni.

2014. jan. 16. 19:47
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Egyébként meg a református papnak lehet gyereke. Ezt még én is tudom, pedig pogány vagyok.
2014. jan. 16. 22:43
 42/51 anonim ***** válasza:
51%

[link]

Ha gyűlölködő vallást keresel keresd a zsidók között.

Ők aztán megvetnek mindenkit aki gój. Utálnak mindenkit lenéznek és szolgának tekintenek. Szóval nem kell itt keresztényektől tartani. Inkább nézz körbe hogy Rákositól kezdve, Rotchild family stb. a fed elnöke [link] Lenin mind zsidók de lehetne folytatni. Ők igazán gyűlölködőek és bizony nem éppen jót akarnak másoknak.

[link]

2014. jan. 16. 22:47
 43/51 anonim ***** válasza:
51%

"Fasiszta honlapok tartalmára nem adok, csak a tapasztalataimra. Minden vallásban akadnak álszent, undorító, gyűlölködő emberek is. Legutóbb pl. egy katolikus templom előtt voltam ennek szem és fültanúja."

Az a baj hogy Ovadia Joszéf nem Feribácsi volt a kocsmából vagy éppen hazafelé a zsinagógából hanem magas beosztású ember.

2014. jan. 16. 22:49
 44/51 anonim ***** válasza:
21%

A zsidóknak mindent szabad ebben a világban.

Keresztényeket mocskolni is!

2014. jan. 17. 07:34
 45/51 anonim ***** válasza:
15%
Mert Magyarország kereszztény ország, és ha valakinek ez annyira ellenére van, akkor menjen a p*csána innen!
2014. jan. 17. 10:12
 46/51 anonim ***** válasza:
Magyarország államformája tényleg keresztény, hiszen nem ez országban élő emberek hitétől függ. Amikor 1000 évvel ezelőtt bevezették a kereszténységet, akkor az ország 100%-a pogány volt, mégis keresztény államnak mondtuk utána magunkat. Hogyha valaki nem hisz valamiben, nem értem, hogy miért próbálja lebeszélni az embereket olyan dologról, ami legalább normális viselkedésre késztetné a többieket.
2014. jan. 17. 12:58
 47/51 anonim ***** válasza:
Fölösleges itt irógatni a válaszokat, addig nem jutottunk hogy felfogja a kérdezõ, hogy Magyarország egy keresztény ország.
2014. jan. 17. 19:21
 48/51 anonim ***** válasza:

A kérdező egy agymosott, liberális, materialista, idióta Y-generációs majom.

De szerintem csak provokálni akar itt mindenkit, max 12 éves kis p.csös.

2014. jan. 17. 21:49
 49/51 A kérdező kommentje:

Abszolút nem vagyok liberális.

Valójában 21 éves, materialista felfogású, fiatal férfi vagyok, aki leginkább a nemzetiszocializmus felé húzódik politikailag, bár annak egy békésebb válfaját vallom a magaménak.

2014. jan. 17. 22:03
 50/51 anonim ***** válasza:

"Fölösleges itt irógatni a válaszokat, addig nem jutottunk hogy felfogja a kérdezõ, hogy Magyarország egy keresztény ország."

Leírhatod ötvenszer is, ugyanannyi lesz a valóságtartalma! ;) Hány valódi hívő keresztény van ebben az országban? Papíron az ország fele az. És hány igazi keresztény van? Nem, nem olyan akit megkereszteltek, hanem aki tényleg hívő. Többségben vannak? Kizárt. :)

2014. jan. 18. 01:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!