Honnan lett hirtelen ez a sok keresztény a magyar politikában?
Figyelt kérdés
Eléggé aggasztó, hogy egyre több ember megy vissza a középkorba mesékben hinni.2014. jan. 16. 19:47
31/51 anonim válasza:
Én vagyok a primitív, igen. Te foglalkozol más vallásával, ès meg akarod őket változtatni. Persze ők jelentenek fenyegetést.
" Igen, eléggé hátráltatná az életemet, ha évek múlva egy nap arra kelnék, hogy egy olyan országban élek, ahol nem merek kimenni az utcára, mert egy gonosz eretnek vagyok, aki ellent mond az Egy Igaz Isten szavának. "
Ez aztán tènyleg racionális fenyegetés.
32/51 anonim válasza:
Hagyjátok a kérdezőt, elmentek otthonról.
Vagy ideges lett, hogy nem tudja nézni a VV6-ot.
:)
33/51 anonim válasza:
Én nem vagyok "vallásos", de szerintem kezeltesd magad! :)
34/51 anonim válasza:
Eszembe jutott egy jó, de bocsi az off-ért. Valamelyik nap néztem egy stand up csoportot (szexualitásról volt szó) és ott mondta az egyik, hogy az Alaptörvénybe belefoglalták, hogy a család csak egy nőből és egy férfiból állhat, szóval nő-nő és férfi-férfi nem állja... Erre azt mondták, hogy szerencsések vagyunk, hogy nem azt foglalták az Alaptörvénybe, hogy egy férfinek vagy nőnek négy anyósának kell lennie :D!!!
35/51 anonim válasza:
Tényleg ez a kereszténység a Fidesznek és jobbiknak köszönthető és az a baj h a kereszténységet használják fel sokan a gyűlölködésre. Nem vallásosak igazából az emberek csak h tudjanak fröcsögni nyomatják a keresztényes dolgokat. Azok a hívő keresztények akik tényleg hisznek ebben és nem a politikába próbálják ezt beleszőni na őket tisztelem igazán és ők a keresztények.
36/51 anonim válasza:
Úgy, hogy hirtelen visszaferrobondozták a fitymáikat......
37/51 anonim válasza:
...
A hitoktatás ráfér az országra.
Gyurcsány és Bajnai erkölcsileg lezüllesztette az országot.
38/51 anonim válasza:
39/51 anonim válasza:
# 15/38 válaszadó
Bárbocsánat, de minden szentséget megkaptál?
Még a papi szentséget is?
(Akkor hogy lehetnek gyerekeid.) :DDDDDDD
40/51 anonim válasza:
Fasiszta honlapok tartalmára nem adok, csak a tapasztalataimra. Minden vallásban akadnak álszent, undorító, gyűlölködő emberek is. Legutóbb pl. egy katolikus templom előtt voltam ennek szem és fültanúja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!